Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapłanka_nadziei Napisano Wrzesień 4, 2008 jebut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hcfhchcm Napisano Wrzesień 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapłanka_nadziei Napisano Wrzesień 4, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 ja tyz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 deszczowo , szaro i zimno :o brrrrrrr normalnie bura jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Eternity u mnie tez szaro,buro:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 masakra :o aż szkoda mi było dziś dzieci gnać do szkoły jest tak paskudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 a ja na rowerze jezdze:Pa pizdzi strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 zaraz znow bede musiala naginac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ooo hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 masz z roweru nie spadnij ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 dzieki:) mocno kierownicy sie trzymalam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 też macham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Izunia i dzieki za ziolo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 to ja z nerwów nabiją......bo mi coś kropi za oknem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 łoj! to jakbym ja miała nabijać adekwatnie do tego co kapie u mnie za oknem to topik miałby zaraz jakieś 10000 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 zgubilam jedno 0 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Eternity to nabijamy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ja pierwsza ;) nabijam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 i stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 pukam,bo mi kapie za oknem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 też ci kapie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 to nabijanie pomaga!!!! właśnie przestało padać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ciekawe czy jak ponabijam więcej to słońce wyjdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach