hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Smiley dzieki:) Smiley a u Was mozna ogniska robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 no a u mnie można :) pewnie dlatego,ze na na we wsi mieszkam hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 a tak na poważnie to na własnej działce możesz sobie ognisko zrobić,a tam gdzie ja jeżdżę psa wybiegać to jest specjalne ognisko na stałe nad jeziorem :) są zrobione ławki naookoło paleniska i nawet firmy robią sobie ogniska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 my tu na wiosne po kryjomu liscie palimy hehehe bo jak ktos zobaczy dym i wezwie straz to madat wlepia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 to sobie tez stukne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 a nawet pukne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 jednak ta Belgia to dziwny kraj a co komu do tego co na własnej posesji robię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 no tu sa takie przepisy:Onawet jak chcesz zmienic cos w domu-np w innym miejscu drzwi wstawic to musisz miec zgode sasiadow !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 a ziemia jest Twoja !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 już ja bym się akurat sąsiadów pytała czy sobie drzwi we własnym domu mogę przenieść..... chyba by mnie nie lubili ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 hehehe to by Cie podkablowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 wredni ludzie w tym kraju :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 pewnie dlatego ja tu mieszkam;):Phehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 wredna moze jestem ale nie kabluje !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 trzasne jeszcze sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 aa dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 czyja??????????, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 moja :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 hehe gdzie dwoch sie bije;) dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 macham z rana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Hugolina stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 no i nabiję z rana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 to ja stukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach