Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 nastukam trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 jakie ups? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 to ja zaklkami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 boziu...co mi wyszło :O zaklikam miało być!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 i podniosę jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 fajnie się Was czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 bez obrazy ale wariatki z Was :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi ale w pozytywnym znaczeniu? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 oczywiśćie, że w pozytywnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 :D:D:D to się nazywa,że orginalne jesteśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 to się nie nazywa fuks a czajenie się!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 A propo, widzę, że zdjęta jest blokada , że post dopiero po minucie, czy Wy macie jakieś sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 i tak jesteś czajnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 to Lena ma takie znajomości,że jej dwa posty w jednej minucie idą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Lena sama zobacz na pocxzątek tej stronki!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Mnie krzyczy od razu, że po minucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 no ... muszę poczekać, aż upłynie minuta... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi do mnie też krzyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 tja....szczególnie do Leny krzyczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Nie to żeby mi na tym jakoś specjalnie zależało... kwestia samej zasady działania czy wręcz niedziałania...hymmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 o cholerka....wychodzi,ze ja też mam konszachty jakies z modami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 I Wy tak ciągle polucie na te nowe stronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 :D i proszę, wychodzi szydło z worka, czarownice z Was jakieś :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 ups....od Leny się zaraziłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 nie Emmi...nie polujemy ciągle na stronki nowe w tym topiku chodzi o to aby posty nabijać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 komputerowy wirus ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 komu kwiatka komu ?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Wiem, bo kibicowałam jakiemuś innemu swego czasu, ale tutaj tak przeglądając trafiłam jakiś wyścig i kwiatki i jakoś tak zaciekawiło mnie to... ja podobno strasznie doceikliwa jestem ;) Nic to miłej zabawy zyczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach