Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 ja psią kolację robiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi masz zioło stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 polowałam na 20500 i gucio :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 chcesz sama nabijać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 ups! nie wiedziałam,że na coś polujesz [wstydzi się} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 chwileczkę, licze :P Upolowałam!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Izunia//:D nic nie szkodzi, to przecież zabawa :D dzięki za... cholercia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki za zioło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 aaaa...to jeszcze za to upolowane limitowe drugie zioło ci się należy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 pewnie jeszcze nie pisałam, że mam sklerozę i to taką paskudną, bo wybiórczą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi lp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Naprawdę? I za to, no popatrz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki, Wam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 no to za limit tyz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Izunia a co psu gotujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 to jeszcze na nastepna stronke popoluje hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 o kurcze ale się tych ziół nawdycham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 a co stronka się kończy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 te ziola sie pali;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 no i nowy czajnik nam rosnie:D palod podkladki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 ok ja w sumie mialam sie tylko pozegnac do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 no to do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Ja to znów lubię cyferki wyłapywać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi dla psa zawsze taka sama kolacja gotowany makaron z wołowinką i odżywkami na włos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 I jak gdzieś dojrzę taką jakąś pełniejszą to wchodzę na topik i macham czy cokolwiek byleby nabić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 i za stronkę znowu łap! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 czy to się już kwalifikuje do leczenia? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach