Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 co ,,co?,, :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 miałam ten nawyk chodząc do szkoły, czy do pracy potem, a teraz... hymmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Stopka bardzo ładna, taka kształta i w ogóle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Ty ku miłości kroczysz, ja jestem pacyfistą więc... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 więc, u mnie stoi coś wyżej od miłości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 łóżka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 pstryk i woda się gotuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Lenka :D no normlanie bijesz rekordy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 co to jest ta ,,bula,,? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja zaraz zaparzę sobie pysznej herbatki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 tylko muszę pójść do rupieciarni i poszukać swojego , ukochanego dzbanuszka do parzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 mieszkam tutaj już rok, i jeszcze się nie rozpakowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 aaaa! buŁa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 to ona jakaś mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 na zadupiu pod Warszawą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja mam wielkie cielsko , tak z 30 kg zywej wagi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i wolałabym aby na klawiaturze nie siadła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 widzę, że jesteś szczęsliwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no i parzy się w imbryczku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja jestem herbaciara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ale owocówek nie lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Też obklejasz przed malowaniem? No proszę, a na mnie zawsze tak dziwnie patrzą jak to robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 łap przed tym obklejaniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 białą? nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no proste, ale wiesz, jak mało osób to robi? szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 na jaki kolor malujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 co to za biała? nie spotkałam, jak ją znaleść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ale tłuczemy cyferki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach