Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 eternity :( kurcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Eternity wredni ludzie:( przecież nic złego im nie zrobiła,dlaczego ją otruli.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 to miłego wieczorku zyczę odchodzącym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 może za głośna była :( ludzie są wredni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 jak koty potrafią wybijać no te na pewno nie są głośne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 no właśnie nie wiem co im niewinny pies przeszkadzał a ona jako pies właśnie stróżujący była - poza domem , w obejściu a wtedy mieliśmy już jednego psa i ten nie ruszył bo już nauczony był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Izunia dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 zerknę na cyferki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 nawet jak była głośna to mogła przeszkadzać tylko nam bo mieszkaliśmy na odludziu pod lasem , do najbliższego domu kilka minut marszu ech ludzie są czasem podli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 O załapałam się przypadkiem na pełną końcóweczkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Izunia miłego oglądania :) ja na polsat spoglądam - może jak mąż z pracy wróci to coś nowszego się zapoda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 albo chcieli się włamać i właśnie to, że tamten nie zjadł, pokrzyzowało im plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Jak nauczyłaś nie jedzenia od obcych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 bo to bardzo przydatna rzecz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 sama jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 I kolejna pełna cyferka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Aaaaaaaaaaaaa!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 roztroju żołądka dostanę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 no ale w sumie jak sama do siebie gadam, to trudno żeby ktoś inny stronkę otworzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 ja blondynka na to wpadłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 ....86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 ....87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi gadanie do siebie u nas też jest normą ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 to fajnie, nie wyróżniam się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 20590 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Ach teraz dopiero będzie pogoń za cyferką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 ach kolejna zieleninka dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 kolega nam pomógł z tym nauczeniem trochę czasu to zajęło ale jakoś poskutkowało pod naszym okiem próbował coś dać a my zabranialiśmy metoda kar i nagród - jak nie wziął to dostawał nagrodę ,jak wziął to był łajany i tak w kółko do skutku nie wiem czy to dobra metoda tak na dłuższą metę i dla każdego psa ale z naszym zadziałało a na tresurze (czy jak to nazwać ) się nie znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach