Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no ja muszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 te dziewiątki na końcach tak jakoś mnie... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 co musisz? w ustronne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 nie, zmienić końcową 9 na pełną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 hahahahaha....ale się dogadałyśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 tam już byłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ,,macham do Was ośmiorniczką nabitą na widelec,, - :P usłyszałam w TV i spodobało mi się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja kawę robić byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 nie myślcie, że ja to jem :P a fuuuuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja uwielbiam ośmiorniczki nabite na widelec!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no to zrobię sobie herbatkę , pod tą twoją kawusie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia :D:D:D:D podziwiam :) szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja mam jakieś zachamowania kulinarne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ,,czy prostytutka może być dobrą babcią?,, :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 w dechę :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no to idę po herbatkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dżiziz :p.... Emmi cyferka zatkała topik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 co do prostytutki to nie wiem :P ja lubię te małe,marynowane,a potem w zalewie ziołowej - pycha!!! zresztą ja lubię \"robactwo morskie\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no miałam już nie zaglądać ... ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia dla Ciebie za 21450 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 yyyyyyy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi skoro tak mówisz;)dzięki a dla ciebie stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 mam w planach pomalowanie okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 kawa mi się kończy....trzeba doopę ruszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 herbatka się parzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ups... no to pech... ale masz blisko do sklepu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 znów ta 9 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja mam 2 centra handlowe prawie pod nosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach