Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dzięki :) I jak Lenka - wymalowane wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 aaaa...to on siebie widzi jako chydzinkę :D:D mój ma to samo!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no ale coś wymalowane, to najważniejsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 a jak malujecie w oknach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 właśnie w telewizji pokazywali,że u mnie na targach jest teraz wystawa zwierząt hodowlanych,są krowy,owce i alpaki - wyglądają jak gatunek lamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 u mnie syfity białe i te wnęki okienne bez względu na kolor ścian, też białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 nie za duży kontrast? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Lenka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 stronkowe wręczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 mi troszku mniej do okrągłej cyferki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Lenka :) no to fajnie, ja bym nie wpadła na jedną ścianę taką mocną a resztę poprostu białą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja taka noga kolorystyczna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja taka noga kolorystyczna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi zacięłaś się!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 czkawka z reala weszła do wirtualnej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia, no na to wygląda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Lena jest smarkata ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Lenka uczulenie na farbę masz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 oddychaj głęboko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 jak to alergia to wapna się napij, jak zawiało, to nie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 współczuję smarkania i kichania :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 na smarkanie i kichanie to lecznicze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 na co polujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 za 10 ja będę mieć okrągłą cyferkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Lenka nieustająco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ale u mnie piękny zachód słońca.....normalnie jak nad morzem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi jest najlepsza z nas!!!!!! jej licznik pokazuje....................................2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach