hugolina 0 Napisano Październik 14, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 14, 2008 Hugo :D:D:D:D podkladko!!! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2008 bry Hugo za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2008 dawno nie stukane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 15, 2008 dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 :) dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2008 tutaj też się przywitam i zioło stronkowe zaległe wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 tutaj tez pomachamIzunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2008 ciao :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 15, 2008 puk eternity ciao bella!!! :D:D:D zaczelam uzywac bio oil, ty go chyba uzywalas, tak? dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 15, 2008 to i ja podrzucą komu trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2008 Dea divina ;) come stai? Emmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2008 kiedyś założyłam topik z pytaniem czy dobry tak naprawdę jeszcze go nie używałam bo nie wiedziałam czy warto ale słyszałam już dobre opinie więc trzeba się będzie wziąść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2008 Lena a oliwa pomaga na cellulit i rozstępy ? bo z tym bio oil to jest tak że niby blizny usuwa i że w sumie na rozstępy też powinien jakoś działać (to znaczy blizny itp pewnie nie znikają całkiem ale są mniej widocznei z rostępami pewnie tak samo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 Lena ja uzywam tez oliwy z oliwek-ale do smazenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 15, 2008 :D:D:D Lenka pewnie juz spisz spiochu :p ale masz za stronke a ta oliwka to taka sama jak u Hugo, do smazenia? Eternity io sto bene, e tu? :) no wlasnie tak myslalam, ze gdzies cie i bio oil wyczytalam. Uzywam juz od dwuch dni, ale nie mysle zebym juz mogla widziec jakes resultaty :D:D:D Ladnie pachnie. Hugo no to jak ty sie smarujesz oliwa do smazenia to na czym smazysz? chyba pojde juz spac bo pierdoly wale .... kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 15, 2008 boshe!!!!! Dwoch dwoch dwoch dwoch dwoch dwoch... moze wejdzie to tej mojej palki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 16, 2008 io molto bene,grazie :) nooo po dwóch dniach to może jeszcze nie widać ale relacjonuj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 16, 2008 :) Dea smaruje sie balsamami a na oliwie smaze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 16, 2008 stukne z rana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 16, 2008 wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 16, 2008 olej z pestek dyni do lodów??????????????? jakoś nie mogę sobie tego smakowo wyobrazić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 16, 2008 ja jeszcze nie probowalam oleju z dyni-trzeba bedzie:)ale olej z lodami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 16, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 16, 2008 laski Tez nie moge sobie tego wyobrazic, choc kiedys jadlam juz truskawki z pieprzem I melona z octem balsamicznym… a tez mi sie dziwaczne wydawalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach