eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 Lena stukam i idę za robotę się wziąść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 20, 2008 Lena mi wyschlo kolejne pranie i mam znow prasowanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 a ja może dla odmiany dziś starego do prasowania zagonię ??????:P ehehehheeh nieeeeeeeeeeeeeeee wolę już sama :P zresztą on się nie da zagonić - jak marudzę że znów trzeba to się pyta kto mi każe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 poza tym sam dobrowolnie gotował przez weekend ja tylko sałatkę zrobiłam w sobotę dla gości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 20, 2008 Lena ja dziś NA PEWNO nie będę prasować......jakoś natchnienia mi brak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 20, 2008 ja to niemam odwagi;) dac mojemu prasowac hihi pewnie byloby bardziej wygniecione niz przed prasowaniem:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 20, 2008 a u mnie facet umie świetnie prasować :) gorzej z umieszczaniem wyprasowanych rzeczy w szafie :O kiedyś znalazłam swoją letnią spódnicę wyprasowaną i...... złożoną w kostkę!!!!! w szafie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 20, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 20, 2008 Izunia hehehe no chcial pomoc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 20, 2008 ale wyobrażasz sobie spódnicę złożoną w kostkę??!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 no mój tyż umie wyprasować - jak zakłada coś czego nie zdążyłam albo ściąga prosto z suszenia a miałam na myśli że wolę sama bo bym się nasłuchała jęków że po cholerę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 a problem z umieszczaniem wyprasowanych w szafie też ma problem czasem mówię że jak ja wyprasowałam to on niech sobie swoje schowa a gdzie tam ! przeleżą na fotelu w sypialni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 stuknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 20, 2008 puknę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 20, 2008 kliknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 20, 2008 i podniosę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 20, 2008 to ja tez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 :) u mnie leje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 ciekawe co sie z Annna dzieje miala sie odezwac i Dea cos rzadko zaglada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 wszystkim:D piękne słoneczko dziś mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 Hugolina może jak razem zawołamy Anię to nas usłyszy i się na topiku pojawi? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 ok to wolam ANNNNNIA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 o hihihi nie wiedzialam ze juz czas:) lap za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 stronkowe łap ja też wołam - ANNIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 Lena:) dzieki za stronkowe to jeszcze trzeba Dea zawolac i Emmi:) Deaaaaaaaaaaaaa!!!! Emmiiiiiiiiiiiiii!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 moze uslysza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach