Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 Hejka wreszcie ktoś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 Izunia, gdzie się podziewałaś? No normalnie topiku nie poznaję... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 hahahahha....właśnie z obowiązkowego spaceru z psem wróciłam normalnie kocham spacery w taka pogodę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 ale najlepszą pogodę to dziś Eternity ma ;) jak się pojawi to ci opisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 28, 2008 :) Emmi za wolę walki o cyferki ;) Lena za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 28, 2008 a noooooooo mam pogodę mam śnieg pada !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 Eternity wstęp ci zrobiłam do tematu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 28, 2008 Izunia dzięki :) :D Lena nie pamiętają :D ale Jingle bells zaraz mogę albo :zima zima zima pada pada śnieg jadę jadę w świat sankami , sanki dzwonią dzwoneczkami dzyń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 28, 2008 Lena ja Ci chętnie oddam cały snieg!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 28, 2008 nabijam coby szybciej było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 to ja stuknę z wieczorka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 :) Lena stronkowe ja dzis sniegu niemam ale i tak bialo jest od mrozu:O ludzie co to juz zima????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2008 wszystkim:) u mnie nie zima,a plucha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 :) stronkowe wpadnę później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 29, 2008 Bry Bry kobieki, dziekuję za życzenia Ja niestety dopiero o tej porze zaczynam byc do życia, a tak to od 4 rano nad muszelką wisze - masakra :) Dobrze że tak lodowato bo mogę okna pootwierac i wietrze ile wlezie :D Buziole dla wszystkich :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 29, 2008 Lenka dziękuję :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 29, 2008 Apetyty powiadsz :D az sie boje :D jak na razie to tylko arbuza bym jadła na okrągło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 29, 2008 hihi ciekawe jaki zonk we mnie siedzi :) na razie znajomi znosza nam wszystko w beżach i niebieskie :) taaaaaakie słodkie te ciuszki i buciki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 29, 2008 Lenka do 3 razy sztuka :D moja babcia też chciała za trzecim razem w końcu córcie no i jest mój tata :D za stronkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 Lena Anuś tutaj tak skromnie pożyczę wiele miłości i pomyślności i szczęścia i czego sobie tylko zapragniecie na dalszej wspólnej drodze życia skromnie bo więcej wysłałam na @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 Lena śnieg to już wczoraj znikał zaraz jak tylko spadał trochę na dachach między dachówkami leżało ale zaraz też stopniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 za to wykrakałam Smiley że u niej też będzie sypał :P bo wcześniej u niej słońce i 10 stopni było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2008 Ania nareszcie się pojawiłaś!!!!!!! Ja króciutko będę życzyć ;) Aby małżeństwo przypominało życie w raju!!!!! A ty jak Ewa zawsze na swoim postawisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2008 mdłości paskudnie cię męczą......ale pocieszające jest to,że to już ich końcóweczka!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 dziś nie ale wczoraj wieczorem akurat jak szła do sklepu :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 opóźniony post bo mi przerwano :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 ja właśnie słyszałam że czajnik się wyłączył - też na kawę stawiałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 29, 2008 Izunia, eternity dziękuję kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach