hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 Lena za limit i stronki Annna jeszcze raz najlepsze zyczenia opowiadaj jak na slubie bylo:) Zycze Ci by szybko Ci te mdlosci przeszly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 Ciuszki dla malenstw sa przepiekne-powiedzialabym nawet najpiekniejsze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 Mdlosci powinny Ci przejsc-wtedy bedziesz mogla w pelni cieszyc sie ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 mimo ze jest u mnie mrozno-to fajno na dworze bo slonko swieci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 heheh to lap nastepne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 no ja też mam kawkę :) oj na ciuszki i buciki i inne śliczności dla dzieci i na same dzieci to mogłabym patrzeć godzinami ale na razie to ja mogę się pobawić w \"ciocię\" i poniańczyć KOMUŚ niemowlaki ;) tylko nikt nie ma w najbliższej okolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 a ja sobie piszę w najlepsze i nawet nie wiedziałam ze nowa :D Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2008 ja to się będę mogła pobawić w ciocię,bo bratowa mojego w ciązy :) koniec grudnia-początek stycznia powinna się wykluć mała dziewczyneczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 hehe ja czasem tez tak mam:)odswiezam stronke a tu juz nowa do polowy nastukana hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 no ja mam \"wnusia\" w Pl ale daleko już prawie pół roku ma więc taki słodziusi jest bo co chwilę coś nowego umie :D a na dniach moja siostra młodsza też urodzi - długo by opowiadać ale dowiem się od osób trzecich o porodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2008 i dobrze ;) dzieci u Ciebie też chciały się pocieszyć białym puszkiem a ferie mają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 Eternity to trzymam kciuki za siostre by szybko i bez bolu urodzila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 gdzie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 29, 2008 podnosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 30, 2008 i kolejny dzień na nabijanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 to ja się przywitam:) i stronkowe nalezne wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 i za limit postawię \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ proszę się częstować!!! to są specjalne driny na: lepszą pogodę lepszy nastrój rozgrzewkę jak ktoś marznie itp itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 dziękuję ślicznie!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 30, 2008 :) wreczam za stronki i limity do podzialu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 30, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 Hugolina wzięłam połowę zioła,dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 Lena limitowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 30, 2008 aaa jeszcze tu na szybko za stronki i limity;) proszę się grzecznie podzielić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 Eternity to ja moją małą limitową część biorę...dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 hihihihi...i trafiła mi się stronka przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2008 dziękuję za stronkowe!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 30, 2008 Izunia stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach