Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 Pierwsza :P Hugo, akurat wczoraj poszłam koło północy, ale tak ładnie po prostu pożegnałam się z Tobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 chociaż można powiedzieć, że ja z kurami spać chodzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 Staram się wyrobić ze wszyztkim tak do 19 góra 20 i mieć potem czas dla siebie, jak panowie przed tv ślęczą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 ostatnio zebrało mi się na jakąś twórczość :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 ale co ja Wam będę przynudzać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 sio 9 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 coś się zacieło, ciagle ją widzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 no tak taka ładna stronka jak 797 musiała być moja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 3, 2008 jak się schowam to może ktoś zajrzy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 druga:) Emmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 przebijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 trzaskam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 Emmi gdzie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 ciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 mach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 3, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 3, 2008 od razu za zaległe stronki sypnę ziołem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 3, 2008 od wczoraj żyję we mgle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 3, 2008 a ja zyje w ciemnosciach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach