Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 teraz to mi to już wisi, ale kiedyś, było mi przykro... pewnie jak kazdemu na początku by było... ale... teraz sie z tego śmieję a głupka nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 sam fakt odnotowałam, że jeszcze go tutaj nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 eternity dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 ile to ja już nastukałam? zerknę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 gonie was dziewczyny, gonię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 bzzzz... nie lubię 9 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 i znów ją widzę... porażka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 jest któraś z Was na garnku? tak a propo się zapytam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 oooo! Emmi w żywiole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 ruszam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 limit minutowy podciął mi skrzydła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 ruszam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 gdzie moja miotła? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi o jaki garnek chodzi ? o jakiś topik tutaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 nie, www.garnek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 złapałam !!!! 24200 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 aaaaaaaa taki garnek :) zaraz zaglądam co to takiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 takie coś jak fotosik, ale prostrza obsługa no i nie ma wersji prywatnej, ale interesuję się haftami a tam są świetne osoby wyszywające :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi piękny ten obrazek !!!!!!!!! należy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 tymi muszelkami sama oklejałaś puzderko ? podziwiam właśnie Twoją galerię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 poważnie? hymmm... może to apart jakoś wyjątkowo to pstryknął, bo liście jak liście , ale dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 nie nie nie, aż taka zdolna nie jestem, puzderełko to zakup własny, ale zakup... aż tyle cierpliwośći bym nie miała kleić tego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 fotka zrobiona dla kogoś, kto marudził, że ma ble mieszkano i pokazłam raczej świecę, która potrafi do niewykończonego pomieszczenia wnieść wiele uroku i ciepła. Te muszelki i puzdrełko to tak przypadkowo się trafiło na prowizorycznym parapecie z desek podłogowych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 nie bądź taka skromna -liście liśćmi ale ktoś je ułożył przecież w tę kompozycję ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 szczerze ? też by mi się nie chciało oklejać :Phahahhaha a mam maaaaaaaasę muszelek coś muszę z nimi zrobić dobrze że mam dzieci - im podrzucę pomysł oklejania tylko jakieś przedmioty trzeba zorganizować które można \"zmuszelkować\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 no tak, ale to są tylko leżące na sobie liście :) acha i kolor tła jest ostro przekłamamy, w oryginalnie ma kolor czerwonych owoców na obrazie. ech... muszę sie temu w takim razie bardziej przyjrzeć, albo Ty po prostu jesteś bardzo miła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 z tą świecą masz rację :) okno w kuchni miałam puste i wystarczyło postawić tam właśnie świeczkę w kolorowym świczniku/osłonce i jeden wazonik (wazonik pusty i bezbarwny ale już inaczej okno wyglądało) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 hejka Lenka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Jak jesteś w posiadaniu dzieci , to wygrany los na loterii w sprawie muszelek, a to dziewczynki? bo nie pamiętam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach