hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 i mam ndzieje ze w najblizszym czasie nie bede tego musiala robic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 stukam i znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 Hejka :) macham na razie, bo ciut zalatana jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 odezwę się jak złapię większą chwilę na kompa :D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 9, 2008 wpadam na chwilke sie zameldowac :D troche jestem zaganiana z malowaniem chatki, bo probuje zdazyc przed swietami :) papa milej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 9, 2008 aha zapomnialam o najwazniejszym od 2 tygodni jestem szczesliwa............ posiadaczka 2 kociaczkow :) jedna jeste czarna z bialymi lapkami i krawatiem a druga szaro-czarna, typu tradycyjny polski dachowiec :) sa po prostu kochane tak na marginesie jesli ktoras z Was ma w domu zwierzaczki to polecam www.zooplus.co.uk jest tam mnostwo ofert z jedzeniem i akcesoriami. mozna kupic min produkty Animondy, Hills i innych w korzystnych cenach, tak wiec nie musicie skazywac waszych kociakow na whiskasa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 9, 2008 :) Emmi:D The Best:D ja tez mam kociaka ale niestety cos szybko mi rosnie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 Izunia za stronkę Witam wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 Dzięki za zioła i inne miłe gesty ;) trudno tak ogarnąć wszystkie wpisy :) Izunia, kurom gotuje się wszelkie odpady z kuchni, przynajmniej się nie marnuje ;) i do tego dorzuca się ziarna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 Lenka za zaległą stronkę i dla wszystkich :D na pewno jest za co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 24477 - ja to mam szczęście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 no dobra, postukałam i lecę dalej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 9, 2008 ooo! losie, to już????? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2008 Emmi stronkowe ja się kompletnie na kurach nie znam,jestem typowo miejsckie dziecko....dzięki za wytłumaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2008 Best gratuluję dzieciaczków!!!! Kocham koty,marzy mi się taki cały czarny. Póki co mam psicę :) dziś po raz pierwszy na wystawie w championach szła i srebro zdobyła!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 9, 2008 Emmi stronkoweja tez dzieco miastowe a kur sie boje ze mnie podziobia:P Izunia gratulacje dla Ciebie i psiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 ja też dziecko miastowe :) Izunia !!!! :D gratulacje!!!!!!!!!! kurcze, ależ satysfakcja :D:D:D:D no dla mnie bomba!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 24488 - bardzo podobają mi się te powtarzane cyferki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 ciekawy limicik nam się zbliża topikowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 kto go złapie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 sama stukać nie będę do niego, a potem to idę do dentysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 nadal nikogo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 u mnie 12 stopni w słońcu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 dzisiaj znów będziemy robić na działce :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 10, 2008 eternity, zapominam się zapytać, Ty te prace to tak z głowy czy wzorujesz się na cszymś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach