Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 taak mnóstwo zabobonów mamy jeśli chodzi o zwierzaki, że koty piją krowie mleko, że bociany uwielbiają żaby, albo, że jeże lubią jabłka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 11, 2008 Emmi :) Agatka żyje i ma się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 hymmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 11, 2008 albo,że od jedzenia surowego mięsa pies się agresywny staje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 o? jesteś :D myślałam już że sama znów jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 o? o mięsie nie słyszałam :P to fajnie, że ma się dobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 11, 2008 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 11, 2008 no ijeszcze,że od słodyczy dzieci robaków dostają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 ooo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 no i tak będziemy stały :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 mnie strasznie net muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 :) klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 11, 2008 Emmi stronkowe u mnie też wolno bo ciągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 11, 2008 ja to znikam, muszę zająć się moją marudną pchełką :D dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 11, 2008 tylko ze moje polskie koty lubia mleko i to nie jest zabobon. co wiecej takiego ze sklepu nie pija tylko takie wiejskie im smakuje. nie wiem czy maja po nim biegunke czy nie bo zalatwiaja sie na dworze. moja pierwsza kotka pila mleko cale zycie i zyla 14 lat, nigdy nie chorowala. tak wiec moze te zabobony dotycza tylko kotow miejskich nie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2008 Emmi moj kot pije mleko sklepowe i jest ok:) ok dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 the best, masz rację. My właśnie straciliśmy kota 1,5 rocznego bo przestawiliśmy mleko krowie (od sąsiadów) na mleko sklepowe (bo tańsze) i kot wyprowadził nam się z domu. Pewnie poszukał sobie kogoś , kto daje krowie mleko :O Za każdym razem jak przez pare dni dwaliśmy to sklepowe to on na pare dni znikał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 dzięki za zioła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2008 wszystkim:) moja psica też lubi mleko....ale nie dostaje go ja tego nie wymyśliłam,że krowie mleko szkodzi psom i kotom,bo ma laktozę to opinia weterynarzy,dobrych weterynarzy....jeden z nich jest głównym wetem w poznańskim zoo ale każdy karmi swoje zwierzątko tak jak uważa,że jest najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2008 mam znajomą,która ma 200 krów i hodowlę psów psy mleka nie dostają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2008 i jeszcze nabiję sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 :) za stronki ,nabijanie ,cyferki itd ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 o zwierzątkach za dużo nie będę się wypowiadać bo najlepiej to ja się chyba znam na śwince morskiej i to jednej konkretnej którą miałam osobiście ;) kotki nie gościły w moim domu długo więc doświadczenie znikome a psy to podwórkowce były :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2008 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach