pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 oczywiscie ze nie heheh a nawet ja zaczac hahahaah w szerszych horyzontach hiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka no to fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ooo slonko mi wylazlo hiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja wole nie miec bizuteri niz lazic w byle czym obwieszona a taki komplet mi sie przyda nastepna okazje jakas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 w szerszych horyzontach to nie wiem... heh osoba ktora mi dystrybuowala juz nie chce a raczej nie ma czasu ee niewazne zreszta a dosc bliskie kolezanki zaczely nagle sobie same robic choc ja drogich nie mialam!! ale moze dorobic sobie chca bo nawet drozej sprzedaja :( i nigdy nic ode mnie kupily.... no ale przeciez im nie zabronie nie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka stronkowe Euforka nie martw się!!! Założysz galerię z Eternity :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja tam nie zaczne bo mi brak cierpliwosci hahahhaa kartek tez nie bo brak zrecznosci hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie no w sumie sie nie martwie :) tylko wiecie jak to jest... jeszcze jak czlowiek uslyszy, ze cytuje \"wbilam sie na twoj rynek\" czy cos takiego heh ale to juz bylo jakis czas temu wiec przeszlo mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka wiesz mnie nie wkurza, ze ktos tez robi tylko takie małpowanie i glupie teksty mnie dobijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 powiem tylko tyle - fajna koleżanka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia no jak to w zyciu bywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no a ja na poczcie bylam buty fajne git, ale kurwa moja lydka za grubaaaaaaaaaaaa w kurwe jeza, wkurwilam sie no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek ale jak za gruba? nie dopną się? a może na rajstpy z dużą ilością lycry...takie obciskujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 one nie maja zamka to jakby zamsz,wciagane sa, kuzwa no a myslalam ze beda w miare no,w sumie nie za dluga ta cholewka, no kurwa by wziela te moje kloce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 uu Ciastek :( niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a nie przesadzasz czasami ;) a zamsz to ładnie wyglada jak jest taki troszkę hmmmm...zrolowany (?) chodzi mi,że jak ma takie fałdy to wygląda tak ciepło idelikatniej niz taki naciągnięty na prosto na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kurwa wsadzilammmmmmmmmmmmmmm o jezuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 wsadzilam jeden lewy no, ale zgielam troche tylnik na piecie, ale kuzwa sie nameczylam, jakos ciezko wchodza w kostce no, a wogole to 38rozmiar a deko za duze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahaahha wciskaj ciastek wciskaj buehehhhe a jak nie bedziemy noge ucinac hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 właśnie dlatego ja nie umiem butów na odległość kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale prawej juz nie wcisne, mam deko grubsza prawa noge ,chiba ze rano bede wkaldac hehehehe i chodzic caly dzien buhahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 witam nie no czytam was i ryyje chodzi mi o nasza slawna jole hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia ja zawsze mam problem z butami, czy bezposrednio czy na odleglosc tak czy siak sie wkurwiam bo mam grube lydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 no to ciastek to ja sie tak wkurwiam na moje oponki buehehehehehhe nienawidze wysokich spodni a jak juz chodze w tych biodrowkach to zawsze cos wystaje hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 eternity a ty zapraszasz tylko te co w Belgii mieszkajom?....coz to za dyskryminacja cio?hihi jestem po prostu oburzona a z PL to nie łaska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ciastek ja tez mam prawa grubsza lydke z lewej i czasem kozak zjezdza heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 buehehehehe Martoszka hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hihi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3910032&start=30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ta pestka juz ja widziala te twoje lydki, nie pierdol glupot, moja a twoje to je wielkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaa roznica :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ahahahahahahahahahah jeszcze lepsze hahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach