eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 nawet na allegro znalazło http://www.allegro.pl/item488308514_choinka_z_makaronu_z_oswietleniem_25_cm.html http://www.allegro.pl/item474312555_magiczna_choinka_z_makaronu_sliczna.html http://deccoria.pl/galeria/foto,id,9542,89426 w tym linku tam niżej są jeszcze inne foty choinek z czegoś dzieci mogą mieć z tym radochę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a tu z sianka :) http://www.allegro.pl/item483867886_choinka_z_siana_i_szyszek_ozdoby_swiateczne.html http://tonictonictonic.blog.onet.pl/2,ID55990906,index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Euforka za limit super ze juz kasa przyszla i ze jej duzo:D Eternity dalas mi pomysla czym mozna zajac mala hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 objadac juz sie nie bede:Pkoniec bo ostatnie 3 dni to raczej dieta nazwac nie mozna:O zaraz pojde biegac to moze spale choc jednego golabka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 idu biegac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 kurde dzieci oblezyly mi kompa ale juz jezdem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 :P dawac mi tu za fatum hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 haha masz ! Hugolina , no dobre zajęcie dla dzieci oby tylko zadbać żeby czegoś przypadkowego klejem nie zapaćkały i aby makaronu wystarczyło ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Martoszka za fatum!! a ja dziękuję za wszystko zioło dla mnie z poprzedniej stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Eudorka super,że kasa przyszła!!!!!!! :D i za limita masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Eternity super pomysł z tą choinką z makaronu!! Dzieci będą miały ciekawe zajęcie przed świętami....i do tego jeszcze mogą komuś podarować swe dzieło,np babci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Martoszka kurde a u mnie znow akcja jest:( Naszego dobrego kumpla laska zostawila go tydzien temu-w maju mieli sie pobierac juz wszystko bylo zalatwione,chlopak kupil domek !!! podlamal sie:( dzis dzwoni jakas babka z jego komorki-pytala o nr do rodzicow-zabralo go pogotowie !! nic dalej niewiem-ta sasiadka nie odbiera tel ! moj pojechal teraz do rodzicow i do szpitala sie dowiedziec-bo wiemy tylko ze go karetka zabrala:( kurde facet ma 35:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 1, 2008 france Mężczyzna prosi kioskarkę o paczkę prezerwatyw. Ogląda ją dokładnie i pyta, czy są elektronicznie testowane. – Niech pan ich nie bierze – radzi mały chłopiec stojący tuż za nim – one spadywują! Pani Stasia była organistką w kościele, miała już prawie 70 lat na karku i była starą panną. Była podziwiana przez wszystkich parafian za swą dobroć i oddanie sprawom kościoła. Pewnego razu wpadł do niej ksiądz omówić szczegóły jakiejś kościelnej uroczystości. Pani Stasia zaprosiła duchownego do pokoju gościnnego i zaoferowała mu herbatkę. Ksiądz usiadł sobie wygodnie w stylowym fotelu, tak, że przed nim stały stare organy Pani Stasi. Ku wielkiemu zdziwieniu księdza, na organach tych stała szklanka wypełniona wodą, a co jeszcze bardziej zaniepokoiło księdza to fakt, że w szklance tej pływała prezerwatywa. Jak Pani Stasia wróciła z herbatką zaczęła się rozmowa. Ksiądz chciał jakoś delikatnie zacząć rozmowę o szklance wody i kondomie w niej pływającym, ale mu się nie udawało, więc postanowił zapytać wprost: - Pani Stasiu, bardzo bym był rad, gdyby mi pani to wytłumaczyła - tu wskazał na nieszczęsną szklankę. - Ooo tak, dobrze, że ksiądz pyta... Czyż to nie wspaniałe? Szłam sobie raz przykościelnym parkiem parę miesięcy temu i znalazłam tę małą paczuszkę na ziemi. Instrukcja na opakowaniu wyraźnie mówiła, że należy to umieścić na organie, zapewnić by było wilgotne i to wtedy ochroni przed roznoszeniem się chorób.... I wie ksiądz co? Przez całą zimę nie miałam grypy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 nioooo super mebelki ale wam cykne jak posprzatam bo burdel na kolkach hihiiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki. - Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy - tłumaczy sprzedawca - Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka. Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa. - Zaraz, chwileczkę - mówi klient - ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często? - Aaaa... to tak samo jak w maszynie smoczków - odpowiada przewodnik - Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie. - Hmm.... to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw? - Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 probowal popelnic samobojstwo !:( nalykal sie tabletek czekam az jego brat przyjedzie powie nam cos wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no pestka cykaj i wysylaj hugo kurcze coz top za baba wredna no a mowią ze facet to swinia mam nadzieje ze wyjdzie z tego i psychicznie i fizycznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka to super ze masz mebelki:)czekam na foty Martoszka jeszcze nic niewiem-korde facet do rany przyloz a ta laske znam-siuksa jeszcze mloda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Hugo :( ech szkoda chlopaka Pestka super, ze mebelki dotarly. Czekam na foty aaa i oczywiscie dziekuje za ziolka :) Martoszka na to fatum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ja normalnie dzis rylam hahahahahahaha po przerwie idziemy na lekcje patrzymy Kris-nauczyciel wlazi do windy to ja i taka Agnieszka za nim hihihii winda sie zamknela a Aga do niego Kris wez cos powiedz po polsu hahahahaha i go za reke szarpie no wez toz wiemy ze mowisz bueheheheheeh hahahah a on nie nie nieee i sie zaburaczyl hahaha a ja mowie mow bo winde zatrzymam hahahahahahh i z palcem na guziku hihihii biedny malo sie nie zjaral hahahahhhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a tu wszystkim co sie nalezyy :):):) ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... ... ... :D .... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka hahah bo Was poda za molestowanie;) idu ja pod prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 bueheehheheheheheheheh ojjj moze nie hahahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 2, 2008 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u mnie pada:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u mnie też padało ,na razie przestało później poczytam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 :) Pestka lobuziaro!!! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Eternity:) Euforka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 jestem :) przeczytałam (myślałam że więcej tego jest :p przedtem szybko przewinęłam stronkę ) Hugolina mam nadzieję że kolega sobie poradzi - ma przyjaciół którzy będą go wspierać :) Pestka no ładnie we dwie na jednego biednego nauczyciela :D i czekam również na fotki :) choinka wczoraj nie wypaliła :P zrobiłam tylko kartonowe stożki noga mnie tak bolała że nie wiedziałam gdzie ją wsadzić :o i brakowało cierpliwości żeby nie rzucać makaronem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 hehe znalazlam filmiki z koncertu armin van buuren gdzie bylam:D podaje jeden link-a tam w spisie mozna wiecej obejrzec http://www.youtube.com/watch?v=MgoRQVxWyzg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach