Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Martoszka za fatum🌻 Mindy tja jakby to prawda byla-to w zyciu bys slonka nie miala:P:D

u nas tez juz ciemno i rolety juz opuszczone... moja miss to pierdolca dostaje...skacze jakby ja kto w dupe uszczypnal

no widzisz Martoszka! pewnie ze super, jak to lubi to po kiego przeplacac jak znalazlas na allegro! mundra kobita-widac ze blondynka;) ciekawe jak tam odlow Izuni...

moja cora zaraz na tance idzie-wiec tam bedzie skakac a ja w tym czasie pojde biegac:D

jak zaczelam biegac to mialam zakwasy i musialam pauzy robic jak biegalam-teraz juz doszlam do wprawy i bez pauzy biegam

e jak zmarzna to potem trzeba bedzie ogrzac;) heheh:P oj jak biegasz to jest goraco heheh uwierz zimna nie czujesz-tylko na poczatku

tosz ja swojego zawsze ze soba biore hihi sama po ciemku bym sie bala-bo tam jakies lasy sa:P

nooo chyba juz czas pomalu sie rozgladac za prezentami nie? ja nie lubie tak na ostatnią chwile

ja od nowego roku musze pestke zaciagnac na jaki fitness czy co bo mi samej sie nie chce, a do lata musi to i owo ubyc hahahaha

Martoszka ja niemam stacjonalnego a na normalnym to mi jakos za zimno by jezdzic:P Mindy ja tez bym chciala na fitness ale sama nie pojde