hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ja to slonka mialam jak na lekarstwo noo:P Mindy z Pestka cale mi zabraly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 oj Hugo, ja uwialbiam myc okna, ale tylko do 2pietra ;) wyzej mam lek wysokosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 no u nas na prawde, nie moge narzekac caly dzien slonko bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Mindy to dawaj bo ja mieszkam na wysokosci pietra:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 aaaaaaaa no i slonko tylko do tych najgrzeczniejszych dziewczynek przychodzi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 jakie slonko,jakie slonko um,nie juz ciemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hhhh bandyta:P zabrala mi slonko i do mnie nie doszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Martoszka za fatum Mindy tja jakby to prawda byla-to w zyciu bys slonka nie miala:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 jo u mnie juz tez ciemnica:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hahaha powiedziala co wiedziala! :p ale mialam ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ktoras mi tu podpowiadziala i zmalpowalam prezent pod choinke dla mojej menzy mysle ze bedzie zadowolony na allegro polowa taniej niz w ksiegarni http://www.allegro.pl/show_item.php?item=493963895 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u nas tez juz ciemno i rolety juz opuszczone... moja miss to pierdolca dostaje...skacze jakby ja kto w dupe uszczypnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hugo kurce z wej samej minucie dziele sie ziolen w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 no widzisz Martoszka! pewnie ze super, jak to lubi to po kiego przeplacac jak znalazlas na allegro! mundra kobita-widac ze blondynka;) ciekawe jak tam odlow Izuni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 no to komu zielsko tarz????dielta sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 czy ja sama ze soba popierdalam czy mi sie tylko zdaje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 jestem hehe a ziolo nalezy sie Martoszce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 moja cora zaraz na tance idzie-wiec tam bedzie skakac a ja w tym czasie pojde biegac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 jak zaczelam biegac to mialam zakwasy i musialam pauzy robic jak biegalam-teraz juz doszlam do wprawy i bez pauzy biegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Hugo toz tzytzki ci zmarzna! no jak rano patrzalam to woda na dachach byla zamarznieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Martoszka super prezent:) widze ze dzis jest dzien na szukanie prezentow hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 tak po ciemku, sama? brrrrrr uwazaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 e jak zmarzna to potem trzeba bedzie ogrzac;) heheh:P oj jak biegasz to jest goraco heheh uwierz zimna nie czujesz-tylko na poczatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 tosz ja swojego zawsze ze soba biore hihi sama po ciemku bym sie bala-bo tam jakies lasy sa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 przymus dobrowolny!!!!to sie nazywa! jesoooooooo jak on cie musi kochac!szoooook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 skoro mowa o cwiczeniach to ja ide zaraz na rower...stacjonarny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 nooo chyba juz czas pomalu sie rozgladac za prezentami nie? ja nie lubie tak na ostatnią chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ja od nowego roku musze pestke zaciagnac na jaki fitness czy co bo mi samej sie nie chce, a do lata musi to i owo ubyc hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Martoszka ja niemam stacjonalnego a na normalnym to mi jakos za zimno by jezdzic:P Mindy ja tez bym chciala na fitness ale sama nie pojde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 gdzie uciekly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach