Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

ja dopiero zaskoczylam ze Martoszka to juz pod choinke kupila prezent-ja to dzis za mikolajkowym dopiero biegalam hihi a pod choinke jeszcze nic niemam:O

hihi Martoszka moj K tez dostanie ksiazke :D a kalendarz dzis odebralam, fajnie wyglada :classic_cool:

a jak juz jestesmy przy prezentach to ja juz mam wszystkich "z glowy" choc przyznam, ze bardzo mile to zajecie bylo ;) dzis jeszcze kupilam prezent spajkowi i on byl ostatni moze jeszcze kupie jakies slodycze, mikolaja w czekoladzie itp ;)

no a zaraz przesle Wam czym tak sie ostatnio zajmowalam, ze na kafe malo bywalam ;)

Izunia 🌼 Martoszka za poprzednią 🌼 Euforka za piękno na mailu :) 🌼 dzięki za ziółko 😘 Mindy już okna gotowe - ja się muszę wziąść w troki i zadzwonić po pana od mycia ;) Martoszka jak za pół ceny książki to całkiem niezła promocja - a czy mąż będzie zadowolony to zobaczysz ;) kurde prezenty - ja to jak zwykle za wiele pomysłów nie mam starsza zrobiła ściągę ;) a młodą uważnie słucham jak reklamy w tv na kanale dla dzieci lecą ;) nio tylko z mężem jak zwykle będę miała problem czym go uszczęśliwić dobrze że nie mamy zwyczaju ze znajomymi się wymieniać prezentami bo chyba bym zwariowała jeszcze tyle dodatkowych :P

i tak jedną z tych ksiązek mialam kupic mu na gwiazdke,zastanawialam sie ktorą mysle zobacze na allegro i mam problema z glowy bo dwie w cenie tej jednej bede miala no tak na gwiazdke juz oczywiscie dzis wypisalam a dopuki dojdzie...wiadomo jak poczta przed swietami funkcjonuje :P

Mindy noo pestka wlasnie tez chce na jakis fitness bo coscik wspominala :) ja jakas ostatnio polamana przez te cwiczenia,jakbym z tydzien kartofle zbierala haha

hmmm dzis wspomnialam dla menży że jakos wczoraj plecy,dzis jak polamana to powiedzial ze mnie odpowiednio wymasuje,wiec jutro powinnam byc jak nowo narodzona ;)

hehe nieeee jeszcze nie za pol godziny bedzie You can dance -final i mam zamiar go obejrzec do 23 bedzie szedl hihi

to kiedy ty chcesz te masaze???w nocy? aaaaaaaaaaa to o takie masaze ci chodzi, no teraz kumam!

Martoszka to mozesz ogladac a mazl bedzie masowal:D u mnie mecz w tv i moj juz przezywa hahaha