hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ja dopiero zaskoczylam ze Martoszka to juz pod choinke kupila prezent-ja to dzis za mikolajkowym dopiero biegalam hihi a pod choinke jeszcze nic niemam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 siema witam sie z wieczora- prawie bo przeciez ciemno juz ze szok :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hihi Martoszka moj K tez dostanie ksiazke :D a kalendarz dzis odebralam, fajnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 a jak juz jestesmy przy prezentach to ja juz mam wszystkich "z glowy" choc przyznam, ze bardzo mile to zajecie bylo ;) dzis jeszcze kupilam prezent spajkowi i on byl ostatni moze jeszcze kupie jakies slodycze, mikolaja w czekoladzie itp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 no a zaraz przesle Wam czym tak sie ostatnio zajmowalam, ze na kafe malo bywalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ledwo przyszłam i od razu fatum mnie dopadło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 no to juz poszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 dla Eternity za limicik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 i za fatu komu się nalezy,proszę brać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 za fatum!!!! głodna nie jestem,a literki zjadam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 oo Izunia :) lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Euforka obrazem się pochwaliłaś dziewczynom? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 dzięki!!! hmmmm....ciągle widzę swoja bieliznę z prawej strony:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Izunia Euforka powiem i tutaj wooow:D Twoja obecnosc na kafe usprawiedliwiona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ale wiatr wieje:O jak biegalam to myslalam ze mnie wywieje do afryki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Hugolina dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Izunia Martoszka za poprzednią Euforka za piękno na mailu :) dzięki za ziółko Mindy już okna gotowe - ja się muszę wziąść w troki i zadzwonić po pana od mycia ;) Martoszka jak za pół ceny książki to całkiem niezła promocja - a czy mąż będzie zadowolony to zobaczysz ;) kurde prezenty - ja to jak zwykle za wiele pomysłów nie mam starsza zrobiła ściągę ;) a młodą uważnie słucham jak reklamy w tv na kanale dla dzieci lecą ;) nio tylko z mężem jak zwykle będę miała problem czym go uszczęśliwić dobrze że nie mamy zwyczaju ze znajomymi się wymieniać prezentami bo chyba bym zwariowała jeszcze tyle dodatkowych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Eternity ja tam tez nic dla mojego niemam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 i tak jedną z tych ksiązek mialam kupic mu na gwiazdke,zastanawialam sie ktorą mysle zobacze na allegro i mam problema z glowy bo dwie w cenie tej jednej bede miala no tak na gwiazdke juz oczywiscie dzis wypisalam a dopuki dojdzie...wiadomo jak poczta przed swietami funkcjonuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Mindy noo pestka wlasnie tez chce na jakis fitness bo coscik wspominala :) ja jakas ostatnio polamana przez te cwiczenia,jakbym z tydzien kartofle zbierala haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hmmm dzis wspomnialam dla menży że jakos wczoraj plecy,dzis jak polamana to powiedzial ze mnie odpowiednio wymasuje,wiec jutro powinnam byc jak nowo narodzona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Martoszka masujesz sie juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hehe nieeee jeszcze nie za pol godziny bedzie You can dance -final i mam zamiar go obejrzec do 23 bedzie szedl hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 to kiedy ty chcesz te masaze???w nocy? aaaaaaaaaaa to o takie masaze ci chodzi, no teraz kumam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Izunia za wejscie z klasa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 znowu ja! kto nie ma w glowie to ma w palcach Eternity limitowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Martoszka to mozesz ogladac a mazl bedzie masowal:D u mnie mecz w tv i moj juz przezywa hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hahaha no ja nie wiem o jakie mu masaze chodzilo no;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Martoszka hehe masaz moze byc gra wstepna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach