euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ja sie dzis postaram to stuknie mi 12000 ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 mi jakos kawa ostatnio nie smakuje :( moze to wina smietanki bo zawsze mialam sypana a ostatnio w pracy dali nam taka normalna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 a tak wogole to zimno mi-nnajbardziej w rece kurcze jak tu wyjsc na zewnątrz idem przecie za pol godz. na aerobik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 jak mialo byc jak sie postaram cos dzis uciekaja mi literki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ooo to staraj sie staraj...bez lenistwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Martoszka Ty to masz zdrowie z tym aerobikiem :D ale fajnie tak wyjsc i sie rozerwac nie? ja nie moge sie zmusic do cwiczen w domu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 hehe z literkami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 loooooooooooo matko teraz mnie fatum dopadlo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 nooo nawet fajnie za fatum w tej samej minucie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 a no :) lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ale kijowo musze za kazdym razem haslo wpisywac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 slyszalam, ze platki sniadaniowe wcale nie sa takie dobre na sniadanie nawet przy dietach prawda to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 heheh wiem.... mam problemy :P:D jade na zakupy i mysle co tu kupic zamiast platkow :) jadlam takie ryzowe kiedys, dobre byly ale w tesco ich nie ma w ogole to nie wiem gdzie mozna je kupic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 zeby byl gdzies daleko ten aerobik to nie wiem czy bym chodzila a ze jest blisko...doslownie moze ze 2 minuty a moze i tego nie to idem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 moze musli lepszejsze bedzie,a najlepsze platki owsiane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ryzowe lepsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 K juz prawie skonczyl wiec zmykam zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 moze w smaku ale nie przy diecie czym ciemniejsze i mniej przerobione tym mniej dietetyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ale te platki ryzowe sa biale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 no wlasnie wiem :) tuczące...mowie ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 to kup jęczmienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 zamowilam sobie wczoraj ksiazke http://merlin.pl/Cos-pozyczonego_Emily-Giffin/browse/product/1,529745.html i ta http://merlin.pl/Sto-dni-po-slubie_Emily-Giffin/browse/product/1,620790.html :) i juz sie nie moge doczekac kiedy przyjda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 aha no tak nie znam sie na tych platkach dobra spadam pappa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 4, 2008 mammm chooojjkkeeee hihihi carnaaaa hihihiih piknaaa zielone wszystkie byly jakies takie zadkiee hadkieee annnnnnna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Ja kcem zobaczyc to twoje czarne cudo!!!! rozumiem,że to pod kolor nowej kanapy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Euforka fatumowe a ja na sniadanie to nie jem płatków,a bułeczkę z ziarnami z ciemnego pieczywa nie lubię płatków :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 4, 2008 taaaa pod kolor hihihi wiesz w swietle pokojowym nawet nie widac ze jest czarna hahahaha ale ja wiem ze jest hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Pestka super choinka :D uffffffff wrocilam godzina stania w kolejce przy kasie :o:o:o ech masakra ale za to teraz sacze piwko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 dzieki za ziolko platkow nie kupilam :D a ja platki ostatnio o dziwo polubilam i tak juz od miesiaca je wcinam z rana ;) a po bulke swieza nie mam kogo wygodnic :( pewnie bylaby lepsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 dobra ja zmykam bo misja specjalna mnie wzywa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach