euforka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura75912.htm Pestka no ta jest piekne normalnie, tak patrze i mysle, czy sie nie obciachac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a ta? http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura57360.htm mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka jak masz proste to scinaj:) choc ja juz nie dam sciac moich wlosow w belgii:Praz mnie juz tu wygryzli:Owiecej nie dam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 nooo euforka hehhee tak tak ta tez ladna hihiihih wlasnie ja wyzej wkleilam hhhehehhee no super wyglada nie,,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 super te fryzurki a ja niewiem jak sobie sciac-tak coby wygladalo ze ich mniej mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 musi ci wydegazowac Hugo wtedy bedzie sie wydawalo mniej ..; na mokro ocywscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no stary wrocil caly i zdrowy hehehee ... no dawac dawac jakiesss fryzyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka i zaopiekuj sie dobrze malzem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka znalazlam Ci hahahahahah;) http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura16093.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 mi sie taka spodobala ale pewnie bym szopena miala:P http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura6203.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 eeeejj no Hugo ci mowie neich ci wydegazuje wlosy a potem wez sobie na pianke je powyciagaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka ta mi sie dla Ciebie podoba:) http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura30581.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia no mi tez tez czarny wisior w oko wpadl hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 całe palce w super glue mam :O zdecydowanie robienie choinki z makaronu to nie praca dla dzieci!!! a te wszystkie choinki makaronowe co są na allegro to chyba biedni studenci robią :P ja to robiłam pierwszy i ostatni raz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Euforka masz przeuroczą siostrę!!!!! I powiem ci,że to ja się spóźniłam,a nie ona [wstydzi się] Komplecik super,teraz jeszcze tylko odpowiednią oprawę do niego znajdę (czyt. pudełeczko) i prezent dla małolaty gotowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a żywa choinka na balkonie sobie leży :) chyba ciut za wielka jest i trzeba będzie ją przyciąć,ale to się okaże prawdopodobnie jutro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja zaplanowalam ubieranie choinki na niedziele i nie zmienie zdania :) jutro planuje do konca posprzątac w niedziele przystroje tez dom w poniedziaek porobie do konca zakupy a we wtorek bede zaczynac pichcic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 widzę,że plan już masz ustalony ;) ja wyjeżdżam na święta więc tylko psa wykąpię,choinkę ubiorę,prezenty zapakuję....potem (mam nadzieję) wszystko się jakoś upchnie w samochodzie i do Rodzinki na święta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 wlasnie dostalam swoj gwiazdkowy prezent ...kurier przyniusl...jupi pikny:) ale gosc jeden mnie wkurza z allegro juz ze 2 tyg.temu powinna przyjsc przesylka tzn. 2 komplety kredek pastelowych dla dzieci i bladz nima.jak napiosalam ze uz dawnoo powinnam je dostac i niech sprawdzi czy napewno wyslal to ten mi pisze ze jemu nie potrzebne te kredki bo jego dzieci juz wyrosly z malowania jeszcze mi pisze ze teraz w pracy jest ale jak wroci do domu to poszuka i poda nr. paczki 3 dni pozniej pisze czy dostalam kopie i nr.wyslania paczki bo nie dostal odpowiedzi napisalam ze nie teraaz od kilku dni sie nie odzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehe o ja tez zawsze u rodzinki spedzalam w tym roku rodzinka u mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 laaaaa wiecie co?snieg spadl....nie za duzo ale spadl i nadal z lekka pruszy mam nadzieje ze sie zaraz nie rozpusci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 uper,że śniżek pruszy :) oby został i święta były białe a co to za prezent dziś przyszedł do ciebie? z tym pacanem z allegro faktycznie nie za ciekawie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pisz pisz do niego upominaj sie pacan jeden ..; heheheh ale macie plany ja jeszcze nie wiem jak sie to u mnie potoczy jahaahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a mnie wlasnie zlapal jakis dol:( i niewiem czemu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ech plan ulozylam wlasciwie na poczekaniu....jak pislam posta hihi a czy go zrealizuje to sie obaczy hihi oooj nic nie mow hugo o dole...masz za to aa jaki prezent?sama oczywiscie sie u[pomnialam co chce dostac prosze to link hihihttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=501443335 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Martoszka dzieki prezent super:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja i stary w tym roku nie zasluzylismy na prezenty,wiec tylko mala dostanie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 jak jezdzilismy do PL, to zawsze trzeba bylo zrobic jakis prezent,bo wigilia u tesciow a tesciowa zawsze nam robila,bez tego ani rusz, a my juz jakos wyroslismy z tych prezentow,jestem zwolenniczka niespodzianek dla dzieci, a sobie samej sama moge zrobic prezent :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Martoszka oryginalny prezent nie powiem eehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach