Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Martoszka aleś to sobie sprytnie wymysliła z tym mikołajem ;):D oby się super i długo sprawował prezent!!! ho ho ho ho - jak to mikołaje mawiają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 chyba kogoś uduszę wrrrrrrrrr przed świętami zarazić mnie jakimś wirusem kaszlowym?????? to świństwo normalnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 co roku to coraz więcej tych dzieci w rodzinie do obdarowania.w tym roku 5 na pewno.....a może w ostatniej chwili i szóste się ujawni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hugo no co ty ... mialas mi szukac fryzow nie doluj sie hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja w tym roku tylko swoje hehehe ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja w tym roku, jakos na poczatku jak pomyslalam ze tu zostajemy to jakos tak nieciekawie sie zrobilo, ale teraz jest git, juz zyje spotkaniem 25.12 buahhahaha :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek ja ze swoim tez prezentow nie robie-bo to co potrzebuje to jedziemy razem i sie kupuje mam prezenty dla dzieci z rodzinki-bo dzieciom sie nalezy;) hihi wiecie jaka pizze jadlam? z makaronem hihi ale pyszna byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 zarloku Ty bezwstydny,to juz normalnie nieprzyzwoite tak sie obzerac hehehe :p, jeny i ja przytylam od wakacji ,szokkkkkkkkkkkk,mam oponyyyyyyyyyy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek fatum cię dopadło a słowa makaron to proszę przy mnie nie wymawiać - wstręt mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 taaaaaaaaaa, a mnie namawiala zebym robila chojke taka, dobrze Ci heheheh :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja w tym roku swoje,siostrę i 2 chlopakow tej kolezanki :) aa i meza moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek bi głupia byłam!!!! nie wiedziałam jak to galernicza praca szczerze ci odradzam taka pracę,chyba że masz za dużo czasu i cierpliwości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehe Ciastek bedziem sie po swietach odchudzac:D razem bedzie nam razniej hihi mala dostala w szkole jako ten upominek takie cus-by samemu zrobic lalke szmacianke-sa sznureczki itd i mama musi jej to pomoc przyklejac:P bo jej spodniczka nie wychodzi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 z prezentem to se jakos tak wymyslilam w ostatniej chwili meza pyta co chce od mikolaja ja mowie ze nie wiem,wszystko mam a on jak to pierwszy raz widze kobiete,ktora nic nie potrzebuje...moze jakis ciuch? ja mowie ze ciuch to se sama ku[pila i kupuje i nie wiem co.....az se przypomnialam ze w moim aucie radio szwankuje a meza mowi ze do mojego grata owe radio?ja mowie to kup nowe auto z nowym radirm fifi wolal radio ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehe dobrze ze ja nie bralam sie za ta choinke makaranowa-bo ja do cierpliwych nie naleze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a zapomnialam dzis mala zaniosla ten prezent wlasnorecznie robiony dla kolegi z klasy i byl zadowolony, a zrobilysmy, breloczek z literka S (od jego imienia) takie koraliki prasowane zelazkiem, mialam szyszke mala-zrobilam choinke spryskalam srebrnym sprayem i nawbijalam pinezki kolorowe, z korkow od wina ,wykalaczek i patyczkow od lodow zrobilysmy ludzika na nartach a i mala na koniec wymyslila malutka ksiazeczke z obrazkami samochodu co jak kartki przewracasz szybko to ten samochod sie rusza, Pani ja tylko zapytala czy mama jej nie pomagala :p a ona sama dostala naszyjnik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Martoszka moze jeszcze i auto dostaniesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 kurde przeczytalam tamta stronke i odpowiadam na tamte posty a tu druga stronka i inne tematy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehe nie no auto napewno nie :P a co do objadania sie to ja co roku planuje ze nie bede sie objadac i co?brzucgh mi zawsze peka....boziu mam nadzieje ze nie bede zrec ,jak troche polatam przy gosciach hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ta moja waga i Twoja waga, czy Ty wiesz co Ty gadasz buahahha , ja waga ciezka, a Ty piorkowa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no wezta bo zaraz zwroce, Martoszka bluznisz normalnie o tej swojej wadze ,zapewniam Cie ze nawet jak 3kg na raz zjesz (a pewnie nie zjesz) to i tak sladu nie bedzie-lasko Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek to Ty zdolna jestes ! a nie zrobilas fotki przypadkiem? Martoszka Tobie to i nawet 5 kg nie zaszkodzi hihi wrocisz na aerobic i wyskaczesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja jakos nie moglam zebrac sie po wakacjach na odchudzanie plus dodatkowo stres jakos tak,ale do komunii musze zrzucic chocby chuj na chuju stanal :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek a moze stanie;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 nie no foty nie robilam hehehe,grunt ze "facet"zadowolony nie ;-) oooooooo nastepna "grubaska"sie odezwala ,wezta bo wyjde z siebie i stane obok ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja to na święta powinnam zakupić wszystkie ciuchy o rozmiar większe ;) wtedy nic by mnie po posiedzeniach przy stole nie cisnęło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a niech staje jak chce buhahhahaah :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek no jak będzie ciągle stawał to ja ci gwarantuję,że zrzucisz wagę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek a sprobuj:D Izunia heheh ja mam jeansy w dwoch rozmiarach-jedne jak przytyje a drugie jak chudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 :D:D:D Ciastek jak bedzie caly czas stawal to bedziesz go musiala dosiasc:D a wtedy napewno kalorie zgubisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach