Martoszka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 ooo teledysk z tego filma :) moj W dzis ogladal to ja jeszcze raz z nim to wiecej szczegolow zalapalam bo w filmioe zaszybko napisy szly i wiecie no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 4, 2009 a czym i kiedy cie Hugo karmila aaaa???? hihih nie mow ze moje coooo .. bo po moim to jedynie co gazyy moglas miec hihih np. kapusta z grzybami hhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 4, 2009 PESTKI I CIASTKA mialo byc no!sorry hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 4, 2009 no tez mialam! bombardowalo jakby 3wojna sie zaczynala! ze o zapachu nie wspomne hahaha :p;) ale mi sie na swintuszenie zebralo hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 4, 2009 juz mi nie do smiechu, zobaczcie co znalazlam :(:(:( http://www.tvn24.pl/-1,1579981,0,1,cztery-szczeniaczki-wyrzucone-na-smietnik,wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 4, 2009 mindi ja nie patrze bo widze co w linku je :O ja se \"paramore\" jeblam w sluchawki i mam reszte w d .. hihiii http://www.youtube.com/watch?v=-l5Wf0sTnjQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 4, 2009 nie ma zdjec pestka! durna baba dwudniowe psiaki w mrozie na smietnik wyrzucic!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 4, 2009 heee no goopia pizda i chooojjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 4, 2009 Mindy, wiesz co,zawiodlam sie,normalnie kurwa sie zawiodlam, tak mnie z hugo pomylic,choc nie ta waga,wpierdol masz no :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 4, 2009 sorry [pada na pysk] noz sama nie wiem jak mi sie to stalo, wybacz! juz nastawiam gole dupsko, bij!!! nie bede plakac hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 4, 2009 bueheheheheehehehehe no ja se mysle czy to ja mam zwidyy hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 no i zaczelo sie buuuuu ... ledwo zlazlam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 mam sniegggggggggggggggggggggggggg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 ja niestety tez ... nie mial kiedy padac co?? zamiast na swieta to .... pffffffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 jakis kuwa ANAS GONZALES mnie na NK dodaje bueheheheheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 buehehehe jakiii patat hahhaahhahhahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 no mnie to jakis Jozok ostatnio dodal buhahahaha wiecie co, nie wiem moze to kwestia cisnienia albo nie wiem czego, ja ze starym czujemy sie jak na kacu,we lbie sie kreci normalnie masakra,nie wiem co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 moje juz pojechali,samochod trzeba bylo odsniezyc,ale dalej sypie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 zapomnialam Wam napisac hehehe,wiecie ten nasz kibel jakis zaczarowany, to woda na desce jest to inne historie, wczoraj juz poznym wieczorem po 21h stary poszedl do toalety ,wzial fajke bo mamy tam okienko wiec wywiew jest i tam czesto pali, zamknal drzwi za soba,a w drzwiach jest tez dzurka na klucz, nie wiem po co bo klucza niet wiec otwieraja sie zwyczajnie klamka,no patrze co jest 15min i nie ma go :D:D ale slysze jakies lubudubu az kot poszedl do lazienki zobaczyc co jest, ide i ja,a ten sie tlucze w tym kiblu, probuje ja otworzyc drzwi i nie moge okazalo sie ze jak zamknal drzwi to ten skobel od klucza tez wyskoczyl (jakby ktos drzwi na klucz zamknal) a R myslal ze to ja trzymam drzwi z drugiej strony, wzial sie zaparl i wywalil drzwi no bo inaczej nie dalo sie otworzyc tzn sa drzwi na swoim miejscu ale musial je ostro wypchac az sobie slad zrobil na lapie zdarta skora, ale dziwne co :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 hahhahahhh no ciastek pewnie cos zeskoczylo ..dobrze ze nie musial wylazic przez to okienko buehhehehe ..; se go wyobrazilam hahhahahhaha u mojej mamy jest tak w lazience , wiecie jest taka zamyczka no , moja mama mowi zeby sie nie zamykac bo ona sie wlasnie zacina i potem sie nie otworzysz , trza wywalac drzwi hihihi .. a moj M kuwa jak zawsze idzie to sie zamyka i o dziwo otwierta normalnie hahhaha ... kiedys mu sie powinie graba i bedzie siedzial tam az wyjebia drzwi .. a pewnie nie latwo bedzie bo futryny nie drewniane haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 okienkiem to on by tam nie wylazl bo rury hehehehe kufffa a ja juz na podworku byc musialam, belgusy patafiany :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 :) Pestka Mindy ma w dziub;) hihi zasypalo mnie na maxa:O i dalej sypie ! Jak odwozilam mala to z parkinku wyjechac nie moglam bo mi sie dupa w aucie slizgala:Pdopiero jak wlaczylam 4 kopyta w aucie to ruszylam Ciastek hihi to masz przeboje -chcialabym Twego zobaczyc jak sie tam dobijal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 ja pierduuuuu hahha jak sliskoooooo ... sie tylko wozka trzymalam bo myslalam ze sie rozjade buehehhe na tych obcasach hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 a jutro ma jeszcze mroz zlapac to juz wogole bedzie szklanka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Martoszka ja niemam zdjec od Ciebie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 no ma byc, w srode do -8st, a w Ardenach do -15 brrrr wiecie normalnie mam zawroty glowy i mi wtedy niedobrze, co jest kurna jego marynara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Ciastek moze to cisnienie zapal albo co innego;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 wiedzialam, ze ktoras to napisze no akurat mam @ i nie uzywany byl stary jakos ostatnio zeby mnie tu takie cos mowic :D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Ciastek hihi to albo Cie jakies chorobsko bierze albo to cisnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 witam co wy tu pierdzicie o mrozku takim malym i sniezku nie dosc ze mnie tez zasypalo to na dodatek rano jak wiozlam dzieci bylo -17 st. teraz jest -15 kurwaaaa pierwszy raz tak zmarzlam w nogi id dluzzego czasu a wylecialam tylko do piekarni i po piers z kurczaka....prawie w jednym miejscu alez mnie paluszki bolaly jak odchodzily z tego zamarzniecia :(:(:( a teraz prosze o wspolczucie bo top strassssne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach