Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

nio jestem na bieżąco :) Emmi małego musisz chyba przemęczyć przez dzień albo zmęczyć go od rana żeby w ciągu dnia miał wcześniej drzemkę wiem jak moje czasem sobie ucięły po 16 i później to potem makabra z pójściem spać tylko jeszcze muszę dodać że obie gdzieś koło drugiego roku życia już nie drzemały w ciągu dnia ,same tak z siebie ,raz na jakiś czas się zdarzyła jakaś drzemka ale bardzo sporadycznie dzielny Spajk :) oby pomagały te zastrzyki 😘 ja z gmaila usuwam przychodzące czasami , jakoś w wysłanych nie robiłam porządków - ale pojemność ciągle rośnie więc jakoś się pomieszczą ;) aż spojrzałam w swój kalendarz - nioooo u nas będzie trochę długich weekendów w maju nawet dwa bo zawsze pierwszy i ostatni poniedziałek wolny :) i w sierpniu ostatni poniedziałek też wolne

a nam sie chyba pralka chrzani kufffa no, obluzowala sie jakas tam plyta z gory,ktora beben dociska i jak wiruje to mozna kociokwiku dostac, drze sie jakby traktor bez tlumika jechal ,a niech cie licho no, niby dokrecil ale zobacze n-pny razem przy praniu euforka odpal gygy :p

wszystkim:) właśnie ze spaceru polsko-afgańskiego wróciliśmy pies szczęśliwy i wybiegany,my w normie zmarznięci ;)

Martoszka🌻 Euforka to ty sama w biurze 1,5 godziny siedziałaś zanim się zorientowałaś,że wolne masz??? hahahahahahahhaha i masz za limita 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

o patrz...i fatum mnie dopadło ;) w poniedziałek u mnie \"ksiundz\" po koledzie chodzi...trza się będzie przygotować

co do wyprzedaży to u nas też się już zaczęły.....ale jakoś jeszcze nastroju brak....może potem ;)

a ja dzis bylam na zakupach :D:classic_cool: dzieki za ziola 👄👄👄 podreperowalam zapasy :D Izunia hehe no niezupelnie sama ale niektorzy pracowac musieli ;)

odkrylam sklep chinski z chinskimi ciuchami :D nawet niektore przypominaja te z allegro tylko jakies takie dziwnie drogie :o

Witanko dzis u nas -5 ale taki wiatr mrozny ze odczuwalna z -15 nooo ma byc wlasnie u mnie czyli na wschodzie -20....buuu

niby miałam się odchudzać od nowego roku....no to nieźle mi idzie:O dziś w indiańskiej knajpie wciagnełam \"ekstazę indianki na kaktusie\" możecie zgadywać co to było za danie :D

Izunia🌻 hihi ciekawa nazwa heheh mozesz zdradzic co to bylo? Widze ze wszyscy marzna:O niestety zima nie odpuszcza ! Pestka ja do konca nie widzialam tego horroru bo spac poszlam hihi Ciastek mam nadzieje ze pralka juz dobrze chodzi:)

Hugolina dzięki za kwiata :) kombinuj co to za danie mogło być z taką nazwą ;) zgubiła mi się w pralce fiszbina z meskiej koszuli z kołnierzyka więc zagoniłam mojego do poszukiwań......ani w kołnierzu,ani na filtrze fiszbiny nie odnalazłam....ale chyba z pół kilo kamienia w sumie wywaliliśmy z pralki :O

hugo dowiem sie jutro jak pralka bo wstawie ciemne, wiec.......... Izunia dodawaj calgon do prania,ja dodaje do kazdego,wczesniej mi woda spod pralki leciala,mala kaluza zawsze byla, stary mnie zj.....al :p bo nie zawsze dodawalam kostke calgonu ;-) ,teraz pilnuje

Ciastek ja ma calgon do pralki w proszku......jak daję pranie skrócone na 40 stopni to wtedy nie sypię,ale jak jakies dłuższe już czy też ręczniki to wtedy obowiązkowo!!!! to woda jest taka syfiasta twarda :O mi nic nie wycieka spod pralki,tylko na filtrze no i w tym gumowym kołnierzu przy drzwiach kamień się zbiera

oj cos jakies fatum nad tymi pralkami wisi:P Pierw Euforka potem Ciastek a teraz i Izunia Izunia powiedz swojemu niech wymaca dokladnie ten beben w srodku-ja tak kiedys fiszbine ze stanika znalazlam:)

hehehehe \"wymaca\":p co Wam dziolchy z tymi piczami glupimi na gygy.....czy ja o czyms nie wiem :D my kabarety ogladamy na tvp2 Paranienormalni wymiataja z Mariolka :P:D

a mnie cos glowa boli:O Ciastek no co ma \"wymacac \" hihi a to juz ma skojarzenia hihi

🖐️ wszystkim, nadrobilam czytanie. no ja dzisiaj bylam na lowach i przywloklam 3pary butow, troche ciuchow dla malej, dla mnie golfik, koszulke i czarna bluzke z krotkim, u gory przeswitajaca. no i na razie mam dosyc. w koncu udalo mi sie \"urodzic\" kilka kaszanek, ale to wciaz za malo, no coz jestem na dietce to sie moze co ruszy,hahahawiaterki strzelam zajebiste, tylko moi sie patrza skad to leci :) dziewczynom z problemami pralkowymi polecam raz na jakis czas puscic pralke na max temperaturze +ocet. jak kupowalam moja pralke(whirlpool) ma10lat) to facet mowil ze te calgony nic nie daja.to przestalam kupowac bo cholerstwo drogie, ale raz na jakis czas puszczam wode z octem na odkamienienie

bębęn w pierwszej kolejności został wymacany :) tylko że fiszbina od kołnierzyka od koszuli to takie małe gówno i chyba nawet przez filtr przeleciała....

Amaleta-szalona!!!!hahahaha Izunia takie rzeczy jak staniki to sie w woreczku pierze, albo w poszewce od jaska :)

Mindy czytaj ze zrozumieniem!!! :) zgubiła się fiszbina od kołnierzyka od męskiej koszuli!! wina mojego,bo powinien ją wyciągnąć

ocet stosowałam do swojej starej polarowskiej pralki.......dawało nim na całą łazienkę już pod koniec takiego \"prania\"

Amaleta hej:Dznalazlas mnie hihi ja dzis na zakupach nie bylam-za zimno jak dla mnie hihi Chcialabym Cie zobaczyc jak krzyczysz;) Mindy to gratuluje zakupow-podziwiam za odwage ze w tym tlumie poszlam na polow:D aa o tym octcie nie slyszalam-trzeba wyprobowac

HALLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO JE TAM KTO? no sikam z tej nadgorliwej co polazla do pracy a miala wolne :):):) EUFORKA jestes the best!!! Spajk to sie chyba przyzwyczail do wizyt u lekarza, dzielny synek! kuzzzzzzwa jak u nas zimno! a z niedz na pon ma padac snieg, jak to bedzie wesolo....belgowie za chiny nie umieja jezdzic w zimowych warunkach :p

Mindy no jestem-slepa??? u mnie snieg juz od wczoraj jest:O malo bo malo ale sie trzyma przez ten mroz:P