eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 hehehe ja zjadłam bounty :P a paluszki to Ci w biodra nie pójdą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 od samego wyobrażania sobie jak zimno jest na -20 ciarki mnie przechodzą :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 tja pojda w uda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Eternity no u mnie jak bylo - 10 to juz dosc mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=RJ0iDS4Tk_I i tu cos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 dzięks :) nigdzie nie pójdą ;) kurde no dla mnie -5 jest enough a gdzie dodatkowe 15 brrrrrrrrrr misie polarne jeszcze niech zaczną biegać po ulicy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 a posatawię z wieczora za 21500 :) |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Eternity:) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 zrobilam sobie goraca herbatke bo mi rece kostnieja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 dzięki ja też mam herbatkę :) imbirowo-cytrynową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 a ja owoce lesne hihi kurde -5 to ma byc jutro max u mnie w dzien a w nocy dojdzie do - 15:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 niooo u mnie doszlo do -21 :( odpalimy z W auta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 no nic teraz mowie dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hihih ledwo wstalam ... snilo mi sie mnie M budzi a on mnie serio juz budzil hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 mowcie co chcecie u mnie -22 moj W zapalil auto ciekawo jak ze mną bedzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 kurna....pestka a ja myslalam ze spac nie mozesz bo ptzed 7 slesz mi SMSy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 u mnie -10 dzizysss a gabi ma basen . dzis.. boszzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahahahha Martoszka bo ja wstaje o wpoldo hhahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 wiem wiem ja tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 :) Melduje ze u mnie -12 jest:P zalozylam trapery ciekawe czy do szkoly dojde hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ale pizga na dworze:OMartoszka wspolczuje tych -21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 otworzylam w koncu ksiazke i sie przerazilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 6, 2009 Hejka :) gratuluję 1000 stronki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 U mnie minus ponad 20 stopni :O Wcale mi się to nie podoba :( sypnę ziołem co by nie było, że skąpa jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia, u mnie podobnie z kropidłem było. W Wawce, ksiądz miał własne, a tutaj dobrze,że zerknełam na stoisko przedświąteczne w kosciele i dojrzałam kropidło i całe zestawy do święcenia :) Coś mnie tkneło i zapytałam się, czy ksiądz ma swoje. Okazało się, że nie :O Woda święcona to nalejesz zwykłej wody na talerzyk, poświeci sobie ;) A kropidło albo na zachrystki dostaniesz, albo w sklepach z chrześcijańskimi artefaktami albo od sąsiada pożyczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia ,,taaa....tylko na moim piętrze to ja mam niższy numer więc najpierw pożyczę,a potem jak ksiądz się będzie zbierał to ja dyskretnie - ksiadz poczeka,ja tylko sasiadowi kropidło oddam ,, to pożycz od numeru jeszcze wyżej niż ten zaraz za Tobą :D Wjedzie do kolejnego domu a Ty zdąrzysz odnieść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 pozdrawiam wszystkich bywalców tego topiku :) byle do wiosny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi:) u mnie byle do piatku hihi wtedy juz po egzaminach bede:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi hej nooo byle do wiosny ja dzis kupilam bulki zalecialam do mamy na pol godz. i dopuki dojechalam do domu to bulki mi w aucie zamarzly...tego jeszzce nie widziaalm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach