Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

No muszę coś dokupić ale raczej dla ładniejszego wyglądu akwarium niż dla maluchów. Wiem że brzmi to dratycznie, ale co ja potem zrobię z tymi maluchami?

Eternity dzięki👄 wiesz...ja rybkom nie sprzątam :P wystarczy,że papudze klatkę czyszczę i psem się zajmuję

Emmi fatum cię dopadło;) łap!🌻 a wiewiórki to ja już lata na wolności nie widziałam!! ale za to saren wokół Poznania zatrzęsienie,zajęcy też......muszę uważać gdzie psa wypuszczam na wybieganie

dzięki Izunia, widzę, że czajnik przerodził się w fatum :P Zmiany jak w kalejdoskopie :D trudno nadązyć :)

u mnie będzie dzisiaj rybka - panda po grecku według przepisu buni z garnka :) Zaraz biorę się za ziemniaczki... miłego dnia zyczę

:D:D:D:D:D:D:D dobre :D:D:D:D:D:D:D:D nim zamkną mnie za jedzenia misia :D:D:D:D to poprawię się, że to panga miała być :P :D:D:D ale sobie humor poprawiłam :)

Emmi🌻 u mnie wiewiorki to w centerparck biegaja -czasem sie nawet je da poglaskac hihi Emmi male zawsze mozesz do zoologicznego oddac Moja core zupa gryzla w zabki:P chyba myslala ze ja chce otruc;)

Emmi 🌼 zmiany na potrzeby chwili ;) no gdyby akwarium było moim pomysłem ( a czasami sobie przypominam jak fajnie posiedzieć i popatrzeć na rybki ) to nikt by mnie nie wyręczył gdyby to był pomysł męża to palcem bym nie tknęła nawet :p chociaż jakby rybki były bliskie zgonu z tego powodu to pewnie bym zmiękła albo jojczyła mu nad głową że trzeba zrobić :P na starość zrobiłam się wygodnicka :P z pieluch wyrosłam , w kilka zwierzęcych obowiązków też już byłam \"zamieszana\" i wiem czym to pachnie(sic!) to teraz trzeba robić tak aby się nie narobić ;)

ja swojego akwarium tez nigdy nie sprzatalam hihi ja tylko rybki dokarmialam:D

Eternity przypomniałaś mi - macie tą świnkę morską,bo pamiętam że w ostrych planach była :)

hahaha panda :D sarenek i jelonków to ja miałam w Pl pod nosem - wysyłałam Wam zresztą fotki jak przyszły na stołówkę :) wiewiórki to czarne najczęściej widywałam wtedy a tutaj wiewiórek od groma i zajączków małych pełno kica - głównie jak się jedzie w kierunku strefy industrialnej

ja zażądałam wyczyszczenia akwarium jak.....rybek już prawie widać nie było!! o dziwo nic im nie było z tego powodu

wiewiórkę to ja ostatnio widziałam......w sklepie zoologicznym,można sobie kupić :O

Izunia czyli rybki przeszly szkole zycia;):D sarenki i jelonki tyz mam-nawet po sasiedzku hihi u goscia za ogrodzeniem-mieszka przy lesie i tam sobie je choduje

ni ma świni jak na razie w Wigilię mąż pojechał do zoologicznego z zamiarem zakupu ale nie przewidział że zwierzaki wyeksmitowali na czas wolnego ze sklepu będzie kiedy indziej ;)

looo mamo przeciez wiewiorki sa pod ochrona !!! a jeszcze po sasiedzku mam kangury:D ciekawe gdzie teraz sa w taki mroz

sa jeszcze owce ,kozy ale juz troche dalej trzeba isc-ja sie smieje ze my do zoo nie musimy jezdzic;) no chyba ze na tygrysy i slonie popatrzec;)

tylko to nie taka ruda wiewiórka a taka ciemna z paseczkami na grzbiecie,coś jak Chip i Dale bardziej ja kilka dni temu znowu w zoologicznym w centrum handlowym yorka widziałam na sprzedaż........co za bandyta oddaje szczeniaki do zoologicznego??!! i oczywiście one są rasowe,ale bez rodowodu,bo im psów z rodowodem sprzedawać nie wolno...i 1500 za nie chcą biedne pieski :(

Izunia u nas w zoologocznych pelno masz szczesniakow w akwarium:( na sprzedaz kociaki tez w takich lepszych ,wiekszych to sa zwierzaki juz w boksach-maja wiecej miejsca tam przynajmniej ale i tak serce sie kraja-bylam tam raz y wyszlam zaplakana

ja mam jeszcze pod dostatkiem gołębi tzw dachowych obsrańców i sroczek,a sezonowo pustółki

ja zamiast sie uczyc to z Wami pierdole:P to potem w szkole bede miala zoo na kolkach:D:P

u nas nie ma kociaków i szczeniaków w sklepach gołębi też sporo i mew ;) dobrze że na parapety nie srają :p i jeszcze jakieś ptaszyska tu latają - drą się z rana i wieczorem , nie wiem co to bo się nie znam Hugolina eeeeeeee tam - poradzisz ;)

ja się już raz kłóciłam z tymi paniami z zoologicznego dlatego taka poinformowana jestem uświadomiłam je,że jak pies nie ma rodowodu to mogą co najwyżej napisać,że szczeniak jest w typie yorka,a nie że rasowy te pieski mają taki mini wybieg płotkiem ogrodzony,tam posłanie,jedzenie ,wodę i taki podklad do załatwiania się......ale i tak są smutne i apatyczne