eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 a ja nie wiem co na obiad na zakupy trzeba skoczyć a auto nie odpala w razie W będą frytki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 No muszę coś dokupić ale raczej dla ładniejszego wyglądu akwarium niż dla maluchów. Wiem że brzmi to dratycznie, ale co ja potem zrobię z tymi maluchami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Eternity dzięki wiesz...ja rybkom nie sprzątam :P wystarczy,że papudze klatkę czyszczę i psem się zajmuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi fatum cię dopadło;) łap! a wiewiórki to ja już lata na wolności nie widziałam!! ale za to saren wokół Poznania zatrzęsienie,zajęcy też......muszę uważać gdzie psa wypuszczam na wybieganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Jak ten czas szybko leci... trzeba za obiad się brać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 dzięki Izunia, widzę, że czajnik przerodził się w fatum :P Zmiany jak w kalejdoskopie :D trudno nadązyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 u mnie będzie dzisiaj rybka - panda po grecku według przepisu buni z garnka :) Zaraz biorę się za ziemniaczki... miłego dnia zyczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 :D:D:D:D:D:D:D dobre :D:D:D:D:D:D:D:D nim zamkną mnie za jedzenia misia :D:D:D:D to poprawię się, że to panga miała być :P :D:D:D ale sobie humor poprawiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi u mnie wiewiorki to w centerparck biegaja -czasem sie nawet je da poglaskac hihi Emmi male zawsze mozesz do zoologicznego oddac Moja core zupa gryzla w zabki:P chyba myslala ze ja chce otruc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi zmiany na potrzeby chwili ;) no gdyby akwarium było moim pomysłem ( a czasami sobie przypominam jak fajnie posiedzieć i popatrzeć na rybki ) to nikt by mnie nie wyręczył gdyby to był pomysł męża to palcem bym nie tknęła nawet :p chociaż jakby rybki były bliskie zgonu z tego powodu to pewnie bym zmiękła albo jojczyła mu nad głową że trzeba zrobić :P na starość zrobiłam się wygodnicka :P z pieluch wyrosłam , w kilka zwierzęcych obowiązków też już byłam \"zamieszana\" i wiem czym to pachnie(sic!) to teraz trzeba robić tak aby się nie narobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi pande chcialas zjesc:D i to po grecku hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahahahahaha.....rybka zwana pandą :D:D:D smacznego Emmi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja swojego akwarium tez nigdy nie sprzatalam hihi ja tylko rybki dokarmialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Eternity przypomniałaś mi - macie tą świnkę morską,bo pamiętam że w ostrych planach była :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahaha panda :D sarenek i jelonków to ja miałam w Pl pod nosem - wysyłałam Wam zresztą fotki jak przyszły na stołówkę :) wiewiórki to czarne najczęściej widywałam wtedy a tutaj wiewiórek od groma i zajączków małych pełno kica - głównie jak się jedzie w kierunku strefy industrialnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja zażądałam wyczyszczenia akwarium jak.....rybek już prawie widać nie było!! o dziwo nic im nie było z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 wiewiórkę to ja ostatnio widziałam......w sklepie zoologicznym,można sobie kupić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia czyli rybki przeszly szkole zycia;):D sarenki i jelonki tyz mam-nawet po sasiedzku hihi u goscia za ogrodzeniem-mieszka przy lesie i tam sobie je choduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ni ma świni jak na razie w Wigilię mąż pojechał do zoologicznego z zamiarem zakupu ale nie przewidział że zwierzaki wyeksmitowali na czas wolnego ze sklepu będzie kiedy indziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 kupić wiewiórkę ????!!!! no kogoś pogięło zdrowo :o biedne zwierzaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 looo mamo przeciez wiewiorki sa pod ochrona !!! a jeszcze po sasiedzku mam kangury:D ciekawe gdzie teraz sa w taki mroz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 sa jeszcze owce ,kozy ale juz troche dalej trzeba isc-ja sie smieje ze my do zoo nie musimy jezdzic;) no chyba ze na tygrysy i slonie popatrzec;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 tylko to nie taka ruda wiewiórka a taka ciemna z paseczkami na grzbiecie,coś jak Chip i Dale bardziej ja kilka dni temu znowu w zoologicznym w centrum handlowym yorka widziałam na sprzedaż........co za bandyta oddaje szczeniaki do zoologicznego??!! i oczywiście one są rasowe,ale bez rodowodu,bo im psów z rodowodem sprzedawać nie wolno...i 1500 za nie chcą biedne pieski :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Hugolina no niezłe zoo :D biedne pieski :( a wiewiórka to jakaś amerykańska czy cuś - wiem już jaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia u nas w zoologocznych pelno masz szczesniakow w akwarium:( na sprzedaz kociaki tez w takich lepszych ,wiekszych to sa zwierzaki juz w boksach-maja wiecej miejsca tam przynajmniej ale i tak serce sie kraja-bylam tam raz y wyszlam zaplakana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja mam jeszcze pod dostatkiem gołębi tzw dachowych obsrańców i sroczek,a sezonowo pustółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja zamiast sie uczyc to z Wami pierdole:P to potem w szkole bede miala zoo na kolkach:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 u nas nie ma kociaków i szczeniaków w sklepach gołębi też sporo i mew ;) dobrze że na parapety nie srają :p i jeszcze jakieś ptaszyska tu latają - drą się z rana i wieczorem , nie wiem co to bo się nie znam Hugolina eeeeeeee tam - poradzisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja się już raz kłóciłam z tymi paniami z zoologicznego dlatego taka poinformowana jestem uświadomiłam je,że jak pies nie ma rodowodu to mogą co najwyżej napisać,że szczeniak jest w typie yorka,a nie że rasowy te pieski mają taki mini wybieg płotkiem ogrodzony,tam posłanie,jedzenie ,wodę i taki podklad do załatwiania się......ale i tak są smutne i apatyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 aaaaa i sroki właśnie ! w Pl to ledwo jedną na ruski rok widziałam a tu co chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach