Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 i co? czekamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 na co czekamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hehe ale traf :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 a wiecie co po wczorajszych rozmowach o kolendowaniu mysle i ja wejde na stronke koscila ,moze i u nas bedzie wzmianka kiedy do nas ksiądz zawita noooo iii oczywiscie znalazlam w ogloszeniach hihi....wiem ze w tym tygodniu napewno nie,na nastepny tydzien nie ma jeszcze ogloszen :) odrazu znalazlam corki fotki z poniowienia komunii i se skopiowalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 kurde wiecie jak dzis zmarzlam rano, czekalam na autobus cale 40min i tak zmarzlam ze masakra trzeslam sie jak osika a moja mala bestia dzis z klasa byla w parku zjezdzali na sankach i workach co kto mial,trzeba bylo dac ubranie na zmiane, dalam jej 3 pary rekawiczek i wsie mokre jak nic :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 aby tylko nie zachorowala wczoraj u corki po szkole byla bitwa na sniezki,takją natarli sniegiem ze przyszla cala ciala,mokra i czerwona...dzis juz z rana gardlo zaczelo ją bolec :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahahaha nieee no padne .. czego to jeszcze nie wymysla hihi http://www.hottopic.com/hottopic/store/product.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302036927&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524442193679&bmUID=1231098547710 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 6, 2009 Hejka ludki :D widzę, że jakaś wieczorna zmiana nadciągneła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 6, 2009 Matroszka za stronkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 6, 2009 Jeszcze raz Martoszka teraz chyba będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 6, 2009 Ciastek powiem Ci, że bardzo apetyczny masz nick, a mnie przy zimnie ciagnie do słodyczy :P Jak patrzę na Twój nick budzi się we mnie kanibalizm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahahahhaha i ciastek jest apetyczna ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hehehe,Emmi a \"bierz co chcesz..\" :D:D mam troche tluszczu, to sie pozbede kanibalko :p brrrrrr zimno mi ,a niech cie licho pestka moze Ty wiesz ,albo Mindy jakie Belgusy ciasto kupuja na dzis ,bo dzis Trzech Kroli i oni jakies ciasto z tej okazji wpierniczaja, moja mala juz po szkole kazala mi isc i kupowac ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ooo ja Ci dam apetyczna, Emmi czytaj tlusta ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ty ja nie wiem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Martoszka mówicie,że specjalne ciasto na 3 Króli? czyli coś jak u nas pączki i faworki w tłusty czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 no chyba cos takiego...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 o jesuuuuu takiego paczusia wpierdoli z nadzieniem toffi mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 mialo byc wpierdolic :p, ale naszla mnie chetka, ech........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja w ramach odchudzania to wciągnęłam saszetkę płatków owsianych na mleku z jabłkiem i cynamonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 a kuku:D juz o 20 bylam doma hihihi Martoszka ide czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 jak tam test Hugo????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 juz nadgonilam:)duzo nie nastukalyscie Pestka ale Ty wiesz ze mala idzie na lyzwy wiec ja cieplej ubierzesz Martoszka dla cory na gardlolecznicze;) Ciastek to corka miala fajny dzien-tosz to radocha dla dzieci na sankach zjezdzac:D Slyszalam ze belgusy kupuja cos na 3 kroli ale niewiem jak to sie zwie Izunia dietetyczna kolacje mialas:)ja wypilam goracy kubek z knorra hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 jak dostalam test to az steknelam hihi jak zobaczylam ile kartek hihihi z pisemnego musialam napisac 2 listy-jeden to odp na ogloszenie matrymonialne hihi a drugie to list do nauczycielki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 pozniej ze zrozumieniem tekstu bylo trzeba zaznaczyc odpowiedzi wedlug wiadomosci co sie przeczytalo-noo i cos tam naskrobalam hihi juz po 19 wyszlam z klasy bo skonczylam:D a reszta siedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 polowe mam juz za soba:D jeszcze tylko czwartek i wolnosc na kolejne pol roku do nastepnego egzaminu hehehe o ile zdam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 moja cora idzie na lyzwy jakos dopiero pod koniec stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hihihii no niezleeee ja za 2 TYG MAM WIELKI TEST hihihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 heh no moj tez wielki bo az na dwa dni rozlozony hehehe on konczy dany poziom nauczania -wiec jest z calego polrocza moze sie uda zaliczyc hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 haaaaaaaaaaj a ja zamarzłam i chcę na mauritius w celu odmrożenia:P szczęśliwego Nowego Roku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach