Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Emmi to poluj,poluj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 Przyznam się, że jak widzę sklep zoologiczny to zaglądam zawsze, ale raczej pod kątem zobaczenia zwierzaków, które mają czy właśnie na ptaszki popatrzeć. Teraz jak będę to popatrzę sobie na akcesoria. Wiem, że bogato jest dla chomików. Całe orurowane siedliska :D poezja... no i w ogóle widać jak pólki uginają się od towaru wszelakiego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Emmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 hugolina dzięki :) U mnie na obiadek kapuśniaczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 to ja tak jeszcze może 30603 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 ach, to do poprzedniego wpisu należy... kafe szwankuje :P Ale i tak złapałam cyferkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Emmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 :D dzięki... lenię się dzisiaj... ale że syn został w domu, to uczę go robić kapuśniak. W sumie umie, ale trening czyni mistrza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 uu kapusniaka to bym zjadla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 yyyyy.... dzisiaj robię taki z podsmażaną cebulką ;) uwielbiam kapuśniaczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 jestem sterowana przez 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Emmi hihi co sie zloscisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 a jakoś tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Kapuśniak wyszedł przedni :D dwa talerze zjadłam :) jak to ktoś tam mawiał, kiedyś tam i gdzieś tam... ,,żałujta baby, że go nie możeta spróbować ,, :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 a ja sie zaczynam denerwowac:O trzymajcie kciuki dzis za mnie-dzis mam ustny:P i zawsze mnie stres zjada:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 Trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 :D czesc ummmm kapusniaczek mniam ... Hugo trzymam, trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 ja też trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Euforka jak tam Spajk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 Ja też się zawsze denerwowałam... a potem jakoś szło...hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 ja jeszcze 30 min pracy ale znajac zycie bede tu kisic dluzej bo za pare min mam jeszcze spotkanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 o ? Izunia, Euforka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 pozniej do domu, pozniej ze spajem na zastrzyk i jeszcze zakupy i pewnie jak zrobie wszystko co zaplanowalam to bedzie juz pozno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 katuję perfekcyjną panią domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 no dzis mu lapka na porannym spacerze znow uciekla :( cholerka sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 aaaaa...zdycham... obrzarłam się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Izunia gotujesz Izzy czy kupujesz gotowe jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Emmi ;) a ja na diecie, staram sie juz nic nie jesc po 18 i wczoraj mnie skrecalo z glodu a dzis rano obudzilam sie z glodem :D koniec swiata normalnie ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 już powinnaś zauważyć poprawę wg tego co twoja wet mówiła ja z kolei jestem na etapie smarowania Iśkowych łap wazeliną przed spacerem,bolą ją od mrozu i tej soli co sypią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 moja psica jest na suchym royalu i wieczorem dostaje 25 deko surowego mięsa,najczęściej wołowina lub cielęcina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach