pestka-4 0 Napisano Styczeń 10, 2009 ciastek to nie ja pytalam to Hugo hihih no troche se kupilam .. :P a teraz znikam bo bede miala gosci .. niespodziewajki hehhheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 ech ja jakos ostatnio nic sobie nie kupilam bylam tak zajeta kupywaniem prezentow innym ze o sobie zapomnialam :( aa pestka no gadaj cos nakupila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 D:D:D ja co prawda tez dopiero wrocilam i przy okazji odebralam malą z urodzin...i tak od 12tej byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 10, 2009 pestka odpowiadalam tylko na to ze Twoj M haftal noooo,to mowie ze to wirus jakis a co Mindy zjechala :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Martoszka Izunia gratulacje dla mamy z maleństwem - dużo zdrówka i szczęścia a to dla psujących się sprzętów - może na haju będą lepiej pracować ;) Ciastek gratuluję zakupów ;) (fotę w czapie chcemy ! :P ) Pestka chwal się co Ty przytachałaś z 70% obniżką ;) kurna ja sobie też nic nie kupiłam ostatnio :( w środę jadę do dentysty niedaleko centrum to sobie zrobię spacerek po wizycie w ramach rekompensaty za stres z nią związany ;) globusa też dziś mam :o ale to od wkurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 uuuj eternity masz na wykurwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 10, 2009 hejka :) zajrzałam pomachać i życzyć miłego wieczoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 10, 2009 coś kafe wolno chodzi, i nie mam jak podejrzeć wcześniejszych stron :( dobranoc ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Martoszka Izunia bede powodzenia jutro:) Eternity na wkurw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 a wy gdzie? czyzby gorączka sobotniej nocy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Martoszka ja jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 za mna chodzi hihi http://www.youtube.com/watch?v=UrhLlVONMyg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 fajna nuta;) :) czesc mi tez dzis dzien blyskiem zlecial Izunia gratuluje i duzo zdrowka dla mamy i malenstwa :) Eternity na nerwa zeby szybko uciekl i nie wracal! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 chodzi mowisz...to nie uciekaj ino sluchaj hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 no i widze, ze zakupy sie udaly czekam na relacje :) Ciastek czapka z daszkiem i to skorzana to pewnie musi byc super! :) Ja ostatnio polubilam czapki zwlaszcza kiedy maja daszki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Martoszka slucham hihi Czapke z daszkiem to nosze czasami na wakacjach jak na sportowo latam ubrana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 woow mam tylko - 10 za oknem-podobno od jutra ma sie ocieplic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-Csy4lhryf4&NR=1 hahahahahha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2009 nooo hugo widzisz i tobie bedzie dobrze u mnie mgla bo w dzien bylo +3 a teraz -5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 jeszcze nie spisz?hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2009 niiieee spieeeee bueheehehheehheehehehehe dupaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 teraz dowie dobranoc i dzien dobry odrazu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2009 jakie dziendobry??? hihihihihi dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 11, 2009 co sie pestka drzesz jak stare przescieradlo, cisza nocna jest :p mamy dzis spotkanie komunijne ;-) echhh........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2009 kto sie drze kto?? hih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 wszystkim:) coś się nie wyspałam....goście po 1 w nocy poszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 mowie dzien dobry bo ju po polnocy nie,to sie liczy ze juz niedziela hihi kurna dzis se spie a tu o 9tej telefon domowy wydzwania odbieram a tam stary facet do mnie:\"je w domu?\"...dosłownie hihi a ja ze4 to chyba pomylka blaszka i juz sie zwloklam pije 2 kawe bo glowa napitala,chyba cisnienie jakies :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 hehehe Martoszka -TO JE W DOMU ????????????:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach