euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja sie rozkrece to zaraz postawie :D ostatnio malo czasu mam :o a do tego chyba juz sie zaczelo jakies przesilenie bo jak przychodze do domu to jestem juz strasznie zmeczona :( i tak jak np dzis spalam 1,5h po robocie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahah dzis sie wywalilam :D:D:D:D na chodnikach lodowisko normalnie dobrze, ze sobie krzywdy nie zrobilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 bo jest bo jest o niebo euforka hiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 swoja droga to zadziwiajace jest to jak czlowiek potrafi szybko wstac jak upadnie ;) mozna byloby wrecz stwierdzic, ze wstaje szybciej niz upada :D hahahaha no jesli oczywiscie moze wstac.. bo zdarzaja sie upadki ktore koncza sie tragicznie .. wtedy to juz nie jest smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Pestka ziolo fatumowe :D noo dlatego tak sobie mysle, ze moze lepiej wybrac inny film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ooooooo przypomnialo mi sie zaraz Wam posle fotki z niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Pestka Euforka dobrze ze nic sobie nie zrobilas ! ja tez szybciej wstaje niz upadam hahah pod warunkiem ze dam rade sie podniesc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Hugo no szczescie! bo upadlam do tylu i jeszcze podparlam sie reka a tak najszybciej mozna sobie reke polamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Fotki juz sie laduja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 i poszly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 dobra zmykam i tak Was nie ma :( jutro wybieram sie na zakupy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Euforka juz odp:) Milych zakupow jutro-ja tez juz zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Euforka stuknal Ci limit hihi zapomnialas postawic ok dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ozesz w morde przegapilabym!!!! stawiam 12301 :D |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_||_| |_| Hugo dzieki i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 kurcze no ale wcale mi sie spac nie chce!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Hugo hihihi no wlasnie mi sie przypomnialo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hehe to jeszcze Ci ziolem sypne-na lepsze spanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 czy ktoras z Was slyszala piosenki marii peszek? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja sie znow w dzien wyspalam:P jakos te przeciwbolowe dzialaja usypiajaco na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Hugo dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hehe ja nie slyszalam-juz od dawna jestem do tylu z pl przebojami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no ja wlasnie tez 1,5 h spalam po pracy i mi sie teraz nie chce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja spalam troche dluzej hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hahah Hugo czyja wiem czy to przeboj :D no dobra wklejam http://www.youtube.com/watch?v=BqtIlpIwuio a tu tekst Jestem polarnym niedźwiedziem, zedrzyj ze mnie futro, jutro, albo jeszcze lepiej dziś, jestem twój polarny miś. Pod lód ciągnie mnie twój arktyczny wzwód. Jestem misiem, kochać chce mi się. Jestem misiem, kochać mi się chce. Zabierz mnie na ryby, na błękitne wieloryby. Zabierz mnie na lody, i na białe samochody. Zabierz mnie gdzie chcesz, jestem twój drapieżny zwierz. Pod lód ciągnie mnie twój arktyczny wzwód. Jestem misiem, kochać chce mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 moj zaraz wroci z meczu i bedzie biadolil bo przegrali:P a moze udam ze juz spie hihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 przeanalizowalam jej teksty z nowej plyty :D:D np piosenka pt \"Rozpuda\" Rozkładam ręce Rozsuwam uda Leżę bezbronna Jak rozpuda Leżę na wznak I tak chcę, tak Kładę się na wznak I tak chcę, tak Lubię Twoje to I lubię też tamto Kiedy tamto wstaje :D:D:D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 :D hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ojoj Hugo to moze faktycznie udaj, ze juz spisz ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 cos troche smuci heheh pewnie dlatego takie teksty sa by czlowieka rozweselic;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 albo ten "Hujawiak" Poliż mnie, i'm polish, albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo wymiętolić. :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 tja hehe zasne przy tych piosenkach hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach