Martoszka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 rozsypalam orzeszki i karme po trochu w kazdym pomieszczeniu ...zobacze gdzie zje i bede wiedziala mniej wiecej gdzie na niego polowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 nie wiedzialam ze są takie nauki nawet hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Martoszka ty po prostu masz model chomika uciekiniera :) ciesz się,że kota nie masz,bo już nie miałabyś czego szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pestka znajomość wulgaryzmów jest niezła,ale tam ktoś inny ma -Uwagi o frazeologii gwar przestępczych :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Martoszka znow chomik uciekl-to sie z nim masz ja swojego to na kawalek sera kusilam jak uciekal hehehe Pestka hahaha moze zrob ksero i przynies to na lekcje;) hihi niewiem czemu ale wlasnie wulgaryzmy jakos sie zawsze najszybciej uczy:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Martoszka hahaha niezly ten twoj nauczyciel Pestka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no jutro go spytam co sie studiowalo bueheheh moj M mowi spytaj go tak / \"co sie kurwa wulgaryzmy studiowalo???\" buehehehhehehhe nie no nie bede robic wiochy hihhihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hehe Pestka na ustnym sie go zapytaj hehehe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Jutro wybieram sie na zakupy-a raczej dzis w nocy hihi Lece do Wloch hihi-ale znow mam cykora przed lataniem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no to pozdrow wlochy od nas hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hihi pozdrowie wlochow;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 tylko żadnego nie podrywaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Izunia ee ja tam na zakupy nie na chlopow jade hihi Pestkaza Twoja cierpliwosc do mnie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no wiesz....jedno drugiego nie wyklucza ;) może ci tak przypadkiem wyjść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hahah to wtedy bede sie musiala przeprowadzic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 tam chyba cieplej niż w Belgii....to z korzyścią klimatyczną by było ;) boziu....brak słońca i ciepła na mózg mi sie rzuca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hahahah Hugo daj na luuzzz toz nic sie nie stalo wielkiego nie?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Izunia przesylam Ci pare promykowoby szubko doszlo hihi Pestka hihi i tak jestes cierpliwa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 oj bardzo bysię to słonko przydało.....ciekawe czy dotrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 wyslalam szczerze:)oby nikt po drodze nie ukradl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 niestety nie dały rady się przebić,albo je ktos ukradł!! ;) mam mgłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 u mnie mgla ma byc podobno jutro-wiec chyba pogoda od Ciebie przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 pada deszcz :O:O:O psa trzeba było potraktować suszarką i pół holu ręcznikami wyścielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 20, 2009 a mi sie nic nie chceee .. chyba nadchodzi @ i dol................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Ciastek:) odezwalabys sie :) a nie tylko machasz;) jade do szkoly-a jak mi sie nie chce:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 pestka mi sie wydaje ze on taką prace pisal na tych studiach o wulgaryzmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no macham tylko, bo obiad robie :p Martoszka mnie sie nawet nie wydaje hehehe, na pewno pisal prace odnosnie studiow,ciekawe co studiowal chyba nie pedagogike a moze :p,ale i tak zdolna bestia z niego jak pestka opowiadala hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 20, 2009 jeszcze raz :) Martoszka jak tam chomicze prison break ? ;):D hehehe no wulgaryzmów też trzeba się nauczyć w obcym języku żeby się nie szczerzyć jak nam ktoś jakimś fakiem poleci ;) tylko zrozumieć i zripostować ;) Izunia nie zazdraszczam wcale a wcale tego co się dzieje w taką pogodę potem w domu hmmm i co to ja jeszcze miałam napisać ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach