Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 skorzystal bo zwolnienie dostal do jutra,dobrze ze wracz za jedna osobe policzyl wizyte z tego 50% zwrot z ubezp :p takze gra gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 22, 2009 noo ciastek gratulejszyn....ja tez mam ochote cos poszperac na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 22, 2009 heh :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Ciastek ja mam czerwony skórzany płaszczyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 o masz ci,wlazla i stronke zlapala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Izunia uuuuuuuuuuu,nie no musze kiedys pakupac skorke czerwona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Martoszka a ja mam zakiet sztruksowy czerwony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 wyslalam Wam cos :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 pamiętam,że jak ujrzałam ten płaszczyk to MUSIAŁAM go mieć problem w tym,że rozmiaru mojego nie było (za duży) mój zobaczył moją minę,zadzwonił do siedziby firmy (bo Ochnik ma sklepy w różnych miastach) i mi z Wrocławia ściągnęli płaszczyk :D 2 sezony w nim przebiegałam,nawet psa w nim wystawiałam i jak nowy wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Euforka zastanawiam się właśnie nad czeronym żakietem idę lukać na 2 w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Izunia jak jest dobrze skrojony i wykonany to bedziesz nosic... ja wlasnie zobaczylam ta skorke ,krotka,czerwona i musialam ja miec,ale ech chcial ze wtedy jak chcialam jechac to stremu portfel sie skradl ;-) a potem nie bylo, teraz bede polowac,wogole takie kolorki czerwone,zielone pasuja mi, euforka Tobie tez bos ciemne wlosy masz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 smiechem zartem ja tez musze szukac czegos na komunie uuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 nakupowałam seksownych kosszulek:P no koniec przecen i korzystam bo jutro wyjezdzam na narty:) a teraz popatrze co w temacie mozna powiedziec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 pestka, come on baby, gdzie wlazlas chodz tu do nas :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 poczytalam ostatnia strone i nawet o zakupach mowa byla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 pudelko siema ciotka chwali Ci sie za zakupy na przecenach ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no je juz moj stary:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 a'propos zlodziei naciągaczy w paryżu łażą cyganki (w kazdym razie ciemnej karnacji) i niby znajduja obraczki zlote ale ze ewangeliczki to nie moga nosic wiec oddaja napotkanym turystom no ale skoro my mamy lucky day to i dla niej tez i trzeba jej dac jakas kase... i wcale nie chca drobnych:D tak sobie siedzialam i patrzylam i ludzie dali sie nabierac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Pudełko nakupowała seksownych koszulek bo jedzie na narty ;):D hehe idę czytać całość dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 hahahahaha.....podarunek od cyganki.....nigdy za darmo nic od cyganki nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 a moje dwa kakerlaki :p muzyki sluchaja, a mi sie przypomniala jedna piosenka,jak R wyjechal a ja w PL zostalam http://www.youtube.com/watch?v=dW7z4nhiLMk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja tez widzialam czerwona skorke wizualnie piekna juz ja mialam kupic ale se pomyslalam a do czego ja bde ja nosoc??? i zrezygnowalam /... jezdem ciastek jezdem zryc staremu dalam bo wilkiem patrzyl od 13 nie jadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 pudelko Ty na nartach w tych sexy koszulkach popierdalac bedziesz :p pestka toc mowilam ze bedzie zapierdalam jak mops zeby szybko skonczyc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 popierdalal mialo byc ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Pestka do czego czerwona skórka? choćby do czarnych ciuchów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 doczytałam :) Ciastek congrats za skórkę :) fajna jest i dobre oznaki Twoi chorzy mają - zdrowieją znaczy się :) Pestkowego małża chuje z cyckami w końcu wypuściły do domu :) kuna a mój niedługo zacznie robić czterobrygadówkę - czasem weekend w robocie wypadnie i to 12 godzin :o z kartek jestem rozgrzeszona to pierdole nie robie ;):D czerwony płaszczyk (może być skórkowy) też bym sobie chętnie upolowała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 a ze niby w barchanach na narty mam jechac? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 stronkowe hehehe Pudełko ciepłe gacie na narty a nie sexy koszulki ! :P dupa zmarznie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja w zeszlym roku kupilam zielona marynarke skorkowa to moze sobie tez popoluje na jakas czerwona:D mojej rodziny nic nie zdziwi:) na razie kupilam zielone buty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach