euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 otoz to my chyba bedziemy mieli kuchnie otwarta wiec musi sie ladnie prezentowac ;) chyba - bo jeszcze chcemy wprowadzic poprawki i moze jednak ja zamkniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 wracając z zakupów luknełam do skrzynki,a tam \"kuperta\" z Angli...dosyć ciężka....otwieram i coś takiego miałam na twarzy :D Eternity dziękuję pięknie za kartkę urodzinową!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 już się pochwaliłam:) pierwsze pytanie mojego - piękna ta kartka,ciekawe ile takie kosztują w Anglii? za pierwszym razem nie chciał uwierzyć,że to ręczna robota,ale wreszcie się udało,stwierdził,że mam UTALENTOWANĄ koleżankę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 co prawda to prawda Eternity robi piekne dziela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Izunia a tak właśnie sobie myślałam otwierając topik czy aby kartka nie dojdzie dziś :D cieszę się że się podoba i dziękuję :) ( Wy to wiecie jak wywołać rumieniec na mojej twarzy ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Euforka dziękuję za limitowe z poprzedniej strony co do mebli podobają mi się takie z fakturą drewna albo drewniane i nie za jasne w Pl miałam w kuchni kredens stylizowany na te starsze co stały w kuchniach naszych babć -dobre rozwiązanie żeby nie wiercić za dużo po ścianach pod wiszące szafki i jak kuchnia duża to fajnie wygląda jak zabudowa meblowa ciągnie się przez dwie ściany i narożnik między nimi (moja mała buuuuu) otwarta też jest super tylko jeśli chodzi o rochodzenie się zapachów gotowania to czasami dobrze jak zamknęta jest naoglądałam się ich trochę ostatnio jak lukaliśmy z T w necie na domy -duża z dinnerem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 racja .. w PL mialam oddzielna kuchnie .. a tu mam otwarta i powim ,ze wkurwia jak nie wiem co .. nie dosc ze gotujesz i smierdzi to i jak wychodzisz z salonu to gary widac hahahhahah itp.. a jak ktos spi albo co w salonie to i se kawy nie zrobisz bo glosno szczekasz hahahh juz nie marze o otwartej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Eternity to ja ślicznie dziękuję!! i za wszystkie ziółka też dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a co do kuchni to chyba na takie zapachy jak ryba,kapusta czy kalafior to nie ma przeszkód :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Izunia,masz dzis urodziny???? to wszystkiego dobrego i spelnienia marzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Cistek jeszcze nie dziś mam urodziny :) ale i tak bardzo dziękuję za życzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 nooo mi tez bardziej podobają sie ciemne kuchnie moja sąsiadka ma ciemne bordo...w cieniu prawie czern w sloncu odbija sie bordo dopiero....ladnie to wyglada haha patrzcie jakie zaproszenie dostalam na NK boziu hihi...musze chyba zablokowac na fikcyjne zapr. http://nasza-klasa.pl/profile/22708679 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 na zapachy uciążliwe podczas gotowania dobrze jest postawić spodek z sodą oczyszczoną - wciąga aromaty (dobre rozwiązanie też do lodówki żeby inne rzeczy nie przesiąkły bardzo pachnącą kiełbaską na przykład) i zagotowanie wody w rondelku z plastrami cytryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Eternity a Ty to zawsze masz super pomysly i sposoby :) Coraz bardziej zaczynam zastanawiac sie nad zamknieta kuchnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 upssssssssss,no a ja tak patrze czemu zadna zyczen nie sklada :p,ale pomyslalam moze na @ wyslaly czy cus ;-),ale to nic,zloze drugi raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ja gdybym miala chatke,to na pewno mialabym kuchnie otwarta na salon,ale kazdy robi wedlug uznania :p aaa euforka odebralas te foty moje z wczoraj,i jakie Twoje zdanie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 hehehe Euforka się okazuje że nie tylko scrapki chomikuję ;) Ciastek :D zmyłka ;) ale się u mnie rozpizgało :o ale może chmury gdzieś pogoni ? trzeba sprawdzić prognozę pogody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 jo ja wrocila ze szkoly .. Gai wsio powyzej 90 a ogolny tak jak pisalam :) moz byc ;. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Gabi kurde hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 my wczoraj obejrzelismy \"Bangkok dangerous\" z Nicolasem Cagem i powiem fajny film,jak ktora chce to spokojnie mozna sciagac (to nie horror) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 aaaaaaaaa sorki Ciastek myslalam, ze juz Ci odpowiedzialam :( sorki ale tyle na glowie ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 hehehehe euforka, a ja myslalam ze Ty juz dzialasz :p,nie ma problemu hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 alez ty ciastek niecierpliwa hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 właśnie przed chwilą krewetki do akwarium wpuściliśmy,podobno woda ma być bardziej czysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Elegancka pani pyta ekspedienta w sklepie z ekskluzywnymi wyrobami ze skóry: Powiedz mi dobry człowieku, dlaczegóż te oto dwa portfeliki z krokodylej skóry tak znacząco różnią się ceną, skoro rozmiary ich zasadniczo sa porównywalne? - Łaskawa Pani zechce przyjąć do wiadomości, iż tańszy z nich został wykonany ze skóry wziętej z krokodylego grzbietu, natomiast droższy wykonano ze skóry pobranej - Pani wybaczy - z penisa rzeczonego zwierzęcia - Rozumiem zatem, iż wysoka cena wynika z ograniczonej dostępności surowca - Łaskawa Pani raczy się mylić. Ów portfelik odpowiednio pogłaskany zmienia się w walizkę podróżną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 bueheeheh odpowiednio poglaskany hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Pestka \"może być\" ?? super wynik!!! gratuluję zdolnego dziecka :) któraś z dziewczyn poprzednio wspominała - musisz brać pod uwagę że uczy się w obcym języku i świetnie sobie radzi ! Izunia a jak się nie sprawdzą do oczyszczania wody to na patelnię ;):D \"bangkok d.\" świetny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 działam do tyłu :P miałam się jeszcze zaśmiać z dowcipu :D:D:D:D:D aaaaaa Izunia robimy wspólną imprezę urodzinową ? ;) hehehe mój mąż ma w tym samym dniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 hihi ja tez dzialam do tylu ;) Pestka gratuluje!! Gabi ma piekne wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 czyli co? ma sie rozumiec, ze jutro imprezujemy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach