eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2009 jaaaaa fantastisch pozitionen :D nie czepiać się pisowni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 1, 2009 fantastyczna pozycja, czy pozycja z fantazja buhahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2009 pozostawiam to wolnej interpretacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2009 bueeheheheh wariateee hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2009 nooooo cooooooooo ?? :P:D zaczynało u mnie sypać śniegiem zimno jest jak nie wiem , pizga :o i jeszcze śniegu brakowało a przed chwilą słońce świeciłoooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2009 witanko niedawno wrocilismy z galerii a wyruszylismy po 9tej hihi sobie kupilam tylko:tunike na ramiączkach[mozna długi pod spod] z kalieniami z cyrkonii z paskiem...kolczyki i opaske szeroką...reszta łaszkow dzieciakom w sumie nie znosze jezdzic z dziecmi a zwlaszcza z malym moim lobuzem malo co zobaczylam ,trudno obejsc prawie 300sklepow ...ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2009 wziemal swoje bachorki bo corka chciala na tą wspinaczke isc no i poszla...posylam kilka fot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 1, 2009 wszystkim:) moi goście pojechali.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 1, 2009 Martoszka fotki obejrzałam :) niezła ta ścianka do wspinaczki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 1, 2009 u mnie od wczoraj pada śnieg :O już wszędzie biało jest..... a ja chcę wiosny!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2009 u mnie tez sniegu wczoraj napadalo i mrozek sie bierze wiosny i ja kce wiosnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 1, 2009 ejo czy ktos ma z was nawigacje z navipunkt?? mam darmowy kod na akualizaje .. w PL to kosztuje 39 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 1, 2009 u mnie automapa śmiga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 1, 2009 hahah izunia u mnie tyz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2009 niemachanym u mnie padał też śnieg i to dość mocno i na dodatek jest lekko mroźno więc się trzyma biało idę kończyć kraftować i posprzątać po bo niezły bajzel narobiłam :P zajrzałam na chwilkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 a ja ciagle ogladam jakies filmy malza zajela lazienke i cooo> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 ja obejrzałam po raz kolejny \"ligę niezwykłych dżentelmenów\" -akurat leciało w tv :) ale lubię ten film kraftowanie skończone :) zrobiłam sobie adresownik -znaczy się ozdobiłam okładkę gotowego notatnika i dokleiłam kwadraciki z alfabetem na kolejne strony i w sumie jeszcze nie wiem czy dla siebie bo stary się ledwo trzyma(ale się trzyma :D ) czy może niech na razie poleży w szufladzie i poczeka ,może zostanie sprezentowany zobaczymy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 ech chyba ide spac jutro rano wstaje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 i na mnie pora :D dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 :) Ciastek Pestka u mnie tez hihi Snieg pada i wieje strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 boziuuuu u mnie napikala snieg i to jak buuuuuuuuuuuu gdzie ta wiosnaaaaaaa??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 Pestka trzeba jeszcze luty przezyc :P luty u nas zawsze najzimniejszy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 no to moze przezyje ten luty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 no i u mnie ju bialo haahah jaaa cieeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 się nie wyróżnię : biało u mnie i ma jeszcze padać i to ponoć ostro :o kilkanaście szkół w hrabstwie zamkniętych już dziś z powodu dużych opadów (nasze czynne , moje laski poszły) ciekawe jak T do i z pracy dziś zajedzie jak jeszcze będzie sypać a dróg nie odśnieżą już na głównych drogach do centrum korki są tyle że mój ma niedaleko - tylko z powodu świateł na rondach jedzie się 10 minut (bez tego byłoby szybciej:P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 zapomniałam dodać że warstwa śniegu który tak utrudnia wcale nie ma pół metra grubości - na oko to co przed domem leży to jakieś 2-3 cm :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 witam u mnie tez zima...rano bylo -8 jak malego wiozlam teraz -4 chociaz slonko to odczuwalna wieksza maly nie chcial do przedszkola po tygodniu przerwy...ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 hahaha eternity niezle 3cm sniegu i juz popłoch sie robi...nie znają prawdziwej zimy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach