euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 skonczylam malowac swieczniki ;) trzeba bylo podklad zrobic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 nio :) imprezujemy!!!!! Eternity sama przyznaj - wodniki to fajne ludzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Euforka pochwal się potem świecznikami!! Ja jutro pochwalę się kartka od Eternity....chyba że szybciej zrobi to za mnie;) bo ja dopiero fotki muszę zrobić,a ona już pewnie ma komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 pa!! ktoś mnie na film woła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Izunia jasne że fajne !!! ja sama wodniczka ! :D miłego seansu :) Euforka już się doczekać nie mogę efektu końcowego ! :) aaaaaa kartkę dziewczyny już widziały ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 hehe no widzialy,widzialy ja tez po seansie filmowym teraz trza do lazienki i lulac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 30, 2009 dziennnnnn dooooooooooobry Iza Radosci z kazdego dnia! Szczescia, ktore wiecznie trwa! Duzo kasy, zdrowia i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! STO LAT! Eternity dla twojego malza Radosci z kazdego dnia! Szczescia, ktore wiecznie trwa! Duzo kasy, zdrowia i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! STO LAT! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 30, 2009 a ja spac nie moge scierpla mi reka, obudzilam sie, zaczelam myslec o tym co nie trzeba i koniec spania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 30, 2009 oj euforka to nie mysl za duzo.....;-) Izunia wszystkiego naj naj,spelnienia najskrytszych marzen i wszystkiego co sobie wymarzysz niech sie spelni wszystkiego co sobie wymarzysz niech sie spelni i dla meza eternity STO LAT menzuu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Izunia wszystkiego najlepszego .. duzo wystaw medali, kasy pociechy z meza hihihi i .. zreszta sama sobie wyberz :D mam nadzieje ze sie nie zjebe , jesli tak to oj sorry * , ` *~.|,~* \' \' ,~*~~* ` _ ,* / \\`* \' // ,* ; \\,O. // ,(:::)=// ( `~(###) %---\'`\"y \\ / \\ / __)(__ \'------` i tu %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... dla eternity mezulaaaaaa %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... %%% :D %%% ... ... te procenty to wiadomo co nie??? hihihihi *****************************STO LATTTT ********************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 no to moze takie cos... ^^^^^^^^^^^################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^ ^^####^^^^^####^^^^^^^^^###^^^^^###^^^^ ^^###^^^^^######^^^^^^^###^^^^^^####^^^ ^####^^^^^######^^^^^^###^^^^^^^^###^^^ ^###^^^^^^^####^^^^^^###^^^^^^^^^####^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^^ ^###^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^####^^ ^####^^^^###^^^^^^^^^^^^^^###^^^^###^^^ ^^###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^####^^^ ^^####^^^^######^^^^^######^^^^^###^^^^ ^^^####^^^^###############^^^^#####^^^^ ^^^^####^^^^^###########^^^^^#####^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^^^^^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Wiat wpadlam na szybkiego zlozyc naszej solenizantce zyczenia wiec izuś wszystkiego naj naj ...dla ciebie ziolo i cwietki |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2009 a teraz musze spadac...do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 :) Izunia wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 dziękuję ślicznie w imieniu małża przekażę jak wróci z pracy :) jedno dziecko mi narzeka że się źle czuje :o no nic , zostaje w domu - zobaczymy potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Wszystkim:) aaaa...już dziewczyny widziały kartkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Kochane wszystkie jesteście!!!!!! jak tyle życzliwych osóbek składa mi życzenia to NA PEWNO się spełnią,dziękuję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Eternity dla Twojego męża też sto lat.........życia w miłości do Ciebie ;) miłego świętowania mężowskich urodzin!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 dziękuję Izunia i właśnie podczas pisania posta zadzwonił T i przekazałam od razu i bardzo Wam dziękuje :) hihi będzie świętowanie ;) nowa karta graficzna przed chwilą przyszła z grą gratis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 30, 2009 no patrz jak wycyrklowali,żeby prezent zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 u mnie prawie wiosna .. slonko daje jak trza .. :) a gdzie Hgo sie podziala?? o Mindy juz nie wspomn ie ... na smierc sie zapadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 nio wycyrklowali :D u mnie nie wiem co - pada ,wieje , rano parasol mój ulubiony taki duuuży czerwony wygięło i od połowy drogi szłam w kapturze już i według prognoz ma się jeszcze zimno zrobić ( w nocy na minusie ma być ):o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Mindy wiem że żyje ;) bo się odezwała na gg a Hugo coś wspominała przy okazji czytania że następną część w sobotę zacznie bo będzie zajęta przez dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DSAStr_i7h8&feature=related hihihi kto sobie chce poskakac???? fajne to .. wlasnie probuje sciagnac ta Zumbe hihih cale 4 dvd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 hehehe Pestka ja też ściągam ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 hahahah serio?? hihii :D a skad?? bo mi jakos idzie kiepsko na torrentach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 http://search.zumba.com/classes/ tu mozna zobaczyc gdzie ancza .. daleko ode lmnie a szkoda zapisalabym sie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Ciastek u ciebie tancza hihihihi ... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2009 a nie pamiętam dokładnie - mąż ściąga na swój bo ma większy dysk - dostał prikaz że ma znaleźć no i zasysa ;) no u mnie też za daleko :( około godziny w jedną stronę trzeba by dojechać więc odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2009 u mnie 2 ech .. ale za godzine bede miec juz hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach