Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 u mnie sniegu malo,ulice czyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 macham jeszcze raz:) Eternity u mnie tak samo hihi sniegu sie boja-cos te kraje maja sie ku sobie;) Teraz pada u mnie deszcz:Oza oknem mam 0 stopni ale potem chwicy przymrozek i bedzie szklanka ja nic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 i jeszcze mnie fatum zlapalo hehehe zaczelam czytac 3 ksiazke hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 Hugolina u mnie 0 mojej pierwszej zimy tutaj spadło 6-10 cm śniegu i sparaliżowało ruch w mieście ,autobusy zjechały do zajezdni, nawet pługi nie dawały rady bo tu nikt na zimówkach nie jeździ ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 euforka w pracy jestes juz?? napisalam ci na gygy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 wszystkim:) u mnie też biało.....nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 Hugolina fatumowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 dzieki za ziolono tu tez nikt niema zimowek heheh dlatego odrazu panika na drodze:Pludzie jak wieje u mnie brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 jak mi się dziś nic nie chce.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 Izunia mi tez nie:Ochyba przez ta pogode:Pczytam ksiazke a prasowanie czeka na mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 a moze ktoras chce mnie wyreczyc z tego prasowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 skoro chetnych brak:Pide prasowac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 mam pościel poprana po gościach do prasowania,mogę podrzucić? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 Izunia prasowanie chętnie i swoje bym podrzuciła :P a pranie pościeli a już zwłaszcza jej suszenie o tej porze roku i w taką pogodę to dla mnie masakra :o nie ma to jak pogoda dopisze i na sznurze się rozwiesza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 Eternity pranie to betka - do pralki i po kłopocie suszenie też - podynda przez noc na sznurku i suche ale prasowanie :O takie wielkie płachty...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 prasowanie jakoś strawię - u mnie gorzej z suszeniem bo w domu nie mam miejsca na domową sznurową suszarkę :O mam taką rozkładaną \"drabinkową\" czy jak ją nazwać muszę składać na kilka razy taką poszwę i potem przekładać żeby poschło w każdym miejscu- tyle że zawsze stoi przed kaloryferem więc nie \"kiśnie\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 w tym momencie zatęskniłam do mojej dużej łazienki w Pl tam miałam rozwieszoną taką sznurową - jak była potrzebna to się sznurek rozciągało , jak wyschło sznurek schowany i z głowy a tu nie ma gdzie ustrojstwa przymocować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 2, 2009 dzien dobry kochane kolezanki:P:D hugo wrocilam z nart sie rozpakowywuje i sie piore i chyba musze pracowac zaraz przez to sie z kims pokloce:O zajrze pozniej , jesli nie zaaresztuja mnie za morderstwa wielokrotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 Pudełko welcome :) nie morduj -wytłumacz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 Pudelkogdzie bylas na nartach? Widze ze o poscieli mowa-wlasnie wypralam i rozwiesilam-wiec jutro trzeba bedzie to poprasowac:P dzisiejsze juz skonczylam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 ja poprasuję później - T ma na popołudniu ,laski się zajmą swoimi sprawami a ja rozstawię dechę i przy okazji film jakiś obejrzę :) pada znów i to wielkie płaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 ciii u mnie przestalo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 u Ciebie przestało bo do mnie przylazło :P dzieci będą miały radochę ,mi od samego patrzenia się robi zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 ojojojo u mnie mniej pada .. stary ledwo jechal .. sie slizgal brrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 pudelko euforka skrobnij cos :) zapracowalas sie tam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 mnie zaś interesuje jak się sprawdziła ta koronkowa bielizna Pudełka na tych nartach ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 Pestka Euforka nie ma w pracy gg,musisz maila do niej wysmarować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 u mnie wsio sie potopilo :D hihi ale potem bedzie szklanka jak nic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 Izunia good point :D Pudełko opowiadaj ! ;) nadal sypie :o i nic mi się nie chce już jak tak patrzę na te płaty ale trzeba się ruszyć i obiada ugotować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 ja modernizacjęwprowadziłam ;) pralka pierze zmywara zmywa i mam jeszcze żurek w kartonie w razie W gdybym za obiad się nie wzięła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach