hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 hehe w dzien kobiet to moj ma urodziny hahahah i zawsze sie wyklocam ze to ja powinnam swietowac nie on:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 niech mnie ktos kopnieeeeeeeeeeeeeeeeeee... na obiad mialam 2 kanapki z serem topionym i kawa z mlekiem .. niezly przeczyszczacz ... bebechy tez mnie bola . 5 min i bylo strawione .. ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 no ale dziwny kraj np obchodzi dzien sekretarki buhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka uwazaj z ta dieta ! powinnas jakis cieply posilek zjesc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka masz lecznicze teraz pewno dziwnych świąt z cyklu dzień sekretarki itp,ja to się nawet w nich nie łapię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 ja dziś rosół gotowałam ,czyt - poświęciłam się,bo ja go nie jem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 ja rosolu kiedys nie lubialam-zasmakowalam bedac w ciazy i juz mi tak zostalo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 ja dzis nie gotuje:Pjade do szkoly wiec kolej na mojego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka coś \"normalnego\" zjedz !!! walentynki walentynkami a u nas w jednym sklepie widziałam już wiaderka kolorowe z postaciami z bajek wypełnione czekoladowymi jajami wielkanocnymi po walentynkach się zacznie porządniej z kicajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 w klasie mam takiego lizusa turka:Opfffffff ostatnio jak mialam to zadanie domowe-ta skarge napisac przyszlismy do klasy usiedliscmy a on juz zadanie wyciaga i leci do niej by jej dac:Pnosz nie cierpie takich lizusow:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 to nie dieta mialam ochote na kanapki hihihi .. obiadu tyz ni mam i pomyslu tez nie .. mam mieso mielone z ktorym nie wiem co zrobic :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 hehe ja juz widzialam jak grile wystawione sa w sklepach heheh juz sie okres wiosenny im zaczal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka ja wczoraj z mielonego spaghetti robilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 ale jak bedą ozdoby wielkanocne w sklepach to wiadomo,że wiosna juz za chwilkę :) muszę z tym wyjcem iść na dwór......a tak mi się nie chce :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 druga opcja to mozesz zrobic kotlety mielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 oj jak mi teskno za wiosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 a ja mam teraz nowych w klasie jak mowilam .. i jedna murzynka siedziala w kiecce i kuwa z rozwaqlonymi nogami .. gume zula z otwartym ryjem az kris ja spytal czy tak sie denerwuje ze tak gume zuje buehehehhehehehh polewka hahahaha musze sie wszystkich regularnych nauczyc z gloopim soft katchup hihihihi ... katastrofa wczoraj mialam Hugo te wyjatki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 a widzisz Pestka heheh pomalu sie wszystkiego nauczysz to masz fajna murzynke w klasie hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 albo naleśniki z mięsem zrób :) dzień matki tutaj to ruchome święto jest , dzieńojca też zawsze w niedzielę ,dzień matki w 4tą niedzielę postu a dzień ojca w 3 niedzielę czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 hehe u mnie to bylo \'t kofschip hehehe w pierwszej klasie nie wolno nam bylo miec wlaczonego tel na lekcjach i gumy zuc a tu wolno wszystko-dzwoni do kogos tel a ten bach i wychodzi z klasy hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity u nas tez ruchome dzien matki ale ja nigdy niewiem kiedy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 z telefonem to już brak kultury :P keczupów się uczycie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 chyba jakos w druga niedziele ktoregos miesiaca;) czy jakos tak-ale pewnosci niemam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 ja gdzieś ostatnio przeczytałam i stąd pamiętam ale w domu obchodzimy według polskich dat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity ketchup czy t\' kofschip to taka mala regulka by zapamietac w gramatyce jaka literke sie dodaje do czasownikow regularnych w czasie przeszlym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 zartujesz ahha u nas co chwila dzwoni tel .. jedna byla to orzeszki wpierdalala na lekcji .. kazdy pije co ma wode cole itp... szkoda ze jarac nie mozna haahhahahhah moze bym mniej myslala o przerwie hhahaahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 no z tel to tez uwazam za brak kultury:P bo to przeszkadza i rozprasza:Pale sa ludzie i taborety:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 ta jesli ma sie ta literke w SoFT KeTCHuP (patrz duze) to stawiamy na koncu T a jak ni ma to D hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Stawiam 17 000 I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 jesssuuuu angielski łatwiejszy :P eee no wodę czy co tam to jeszcze jak cie mogę - zaschnie w ustach czy coś ale żeby jeść i telefonu nie wyłączyć to już nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach