Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 piosenka odpowiednia do mojego dzisiejszego nastroju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 hahahaha...właśnie Arabella leci na tvp kultura :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia hihi widzę że stronka się Wam spodobała :D w radio straszą że \"lada moment\" może zacząć obficie padać tyle że niebo jakieś za czyste na opady :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2009 boziu ile napitolilyscie...potem przeczytam bo lece na aerobik a przed chwilą pojechala odemnie kolezanka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity dziękuję za kwiata :) Martoszka a ja zamierzam przeczytać książkę \"Zapomniany język psów\" i zobaczę czy on się bardzo różni od stosowanego u mnie polsko-afgańskiego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 a moj chlop stracil glos .. ledwo gada .. jakby pil z miesiac ahahhahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2009 ja juz po aerobiku...blaszka myslalam ze dzis zdechne haha nogi mam jak z waty ponad miesiąc przerwy mam nadzieje ze zakwasow nie bedzie...ide was se poczytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2009 ja juz sobie was poczytalam a wy gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia snieg sobie i o mnie przypomnial:Ozaczal sypac jak jechalam do szkoly:Pdrogi sa czyste bo solarki kursuja ale dupe mi zarzucilo w szkole na parkingu w aucie bo slisko hihi Martoszka oby zakwasow nie bylo ! Pestka jedyny plus w tym ze teraz nie moze sie z Toba klocic hihi;)a tu lecznicze przekaz dla malza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 ide ogladac -Co ludzie powiedza :D leci codziennie wieczorem hihi przez to chodze pozniej spac hihi dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 3, 2009 a ja na poprawe humoru kupilam sobie plaszczyk wiosenny ten o ktorym mowilam rano i bluzke :D bo w super przecenie byla z 79,9 na 19,9 hihihi i juz mi lepiej ;) dostalam tez jakas karte rabatowa orsaya za kazde 10zl 1pkt za 80pkt 40zl do wydania .. moze cos sie uzbiera ;) Hugo za limicik Peskta Tobie tez za limicik i dla malza zeby szybko glos odzyskal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 3, 2009 Iza i za stronke :) a Ciastek gdzie sie podziewa? Dzis dalszy ciag robienia swiecznikow :) K jutro wyjezdza na 2 dni to bede miala wiecej czasu na tworzenie wiec moze uda mi sie je skonczyc :) a teraz grzecznie mowie dobranoc i ide spac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2009 bry a ciastek chyba poszla w slady mindy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 :O Euforka znaczy sie zdrowiejesz;) hihi gratuluje zakupow A ja tak od rana bede mardzic:P Nie wyspalam sie-budzilam sie kilka razy w nocy Snily mi sie koszmary-efekt czytania ksiazki hahaha snilo mi sie ze moj wypil mi cala krew:P:D krew tryskala a ja sie darlam hahahaha mam dziecieca wyobraznie hihi Od rana boli mnie juz brzuch na @ snieg dalej za oknem i jeszcze mnie wkurw bierze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 Ciastek:) nareszcie sie pokazalas ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2009 wlasnie dostalam dzielo eternity .. czyli zaproszenie od ciastka .. :D:D:D normalnioe zajebiozaaaaaaa .. ciastek jak twoja rodzinka to zobaczy to padnie .. przesliczne , przecudne i w ogole .. heh brak slow .. supeerrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2009 i zapomnialam dopisac ... dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 Pestka:) a widzisz czekanie poplaca;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2009 hahaahahah Hugo ale masz sny hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 4, 2009 hehehehe pestka :p wogole to mnie belgijska poczta zaskoczyla, bo wczoraj moj R ok 17h byl na poczcie a Ty juz z ranca masz, cyrk noo;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 Pestka:D hahaha no udzielilo mi sie czytanie ksiazki hahahaha codziennie ja czytam i teraz ten sen hahahah ale sie darlam w nocy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 Pestka,Ciastek u Was tez snieg jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 4, 2009 u mnie po sniegu sladu nie ma, a dzis nawet zimno nie jest :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 4, 2009 wszystkim:) u mnie taka pogoda,ze tylko deprecha..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 4, 2009 ja czekam na ta druga kapote skorzana, moze dzis dojdzie,w poniedzialek babka miala wyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 Izunia:) Ciastek to wczoraj u Ciebie snieg nie padal? jaka tu sprawiedliwosc-ze tylko ja mam snieg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach