hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka hihi brawo widzisz jaka juz douczona jestes:D hehe zawsze jak mamy przerwe to sie pierwsze na fajke leci a potem kawa hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 hihihihihihi wyjec poszedł z panem....napatoczył się w odpowiednim momencie i dał się rosołem przekupić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Hugolina aaaaaaaa taki szyfr ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 no u nas tez mozna pic na lekcji a jeden anglik zawsze nam przynosi angielskie ciasteczka do kawy hihi sa pyszne i przynajmniej jakas odmiana niz te suchoniki belgijksie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 pojebanstwo :P ale wyjatki sa zajebiscie zakrecone .. jak masz w wyrazie v i odmiana jest to jest F alee.. nie stawiiamy T dylko D bo to wyjatek .. a warum?? --darum!!! .. jak ja to zawsze odpowiadam na lekcji hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 u mnie najpierw kawa bo fajek potem lepiej smakuje hihihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia matko kochana zapomniałabym !!! muszę się pani zapytać jak po dziecko pójdę kiedy spotkanie w szkole mają niedługo międzynarodowy tydzień i jak ktoś mieszkał/pracował w innym kraju to może opowiedzieć dzieciom co i jak no i w tym tygodniu miało być spotkanie żeby omówić co i jak potrzebuję jakiegoś kopa i może to mnie rozkręci - zobowiązania staram się wypełniać a już mnie na listę wpisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 wyjątki są najogrsze do zapamiętania :o chmurzy się u mnie cholera nooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia Eternity daje kopa;) hihi dzieki za ziolo co do gramatyki dochodza jeszcze jak w angielskim czasowniki nieregularne ktore trzeba wykuc :P czas przeszly jeden uzywa sie do mowienia a pisze sie tez w czasie przeszlym ale juz inaczej te czasowniki hihi i tez sa regularne i nieregularne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia dzieki Eternity no mama 4 kartki A-4 z tymi wyjatkami:O prawie cale opanowane hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 mialo byc mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 ja tyz mam hihih a w poniedzialek mam juz maly sprawdzian z tego .. ochujeli!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 dzięki za ziółka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 cos masz dozo tycg sprawdzianow -ja mam jeden na pol roku hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 tu Izuni :) :) :) :) :) a tu Hugo :P :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 no robi nam czesto takie przepytujace wiesz nie sposob wypytac kazdego bo sie nas powielilo wiec sprawdzi nasza wiedze na kartce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 zdaze namachac 10?? to i ja postawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 nastawilam sobie kawe-to bedzie juz czwarta dzisiaj a potem jeszcze jedna w szkole z maszyny hihi chyba mi serducho wytrzyma:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 chyba ni musze zaraz wychodzic blaszka no .. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 taaaa ale jaka kawa?? siki weroniki?? hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka dziekimachaj hihi jakpic to pic w koncu na cos kicham hehehe nasza nauczycielka wie z lekcji kto co potrafi hihi czasem jakies zadanie domowe i wsio:Ppewnie przez to nawet do ksiazek nie zagladam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka postawisz po powrocie na rozgrzewkę w sam raz - każda będzie po spacerku po dziecko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 siki weroniki sa z maszyny hehehe no ja zawsze pije kawe z mleczkiem bo czarnej nie wypije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 ja taka to moge pic jak herbate ahaha przeczyszczajaca .. chyba zaczne pic kakao :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka tylko do 17 postaw bo potem juz sie nie zalapie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 kakao podobno tuczy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 no z mleczkiem ale sypana?? czy rozpuszczalna?? eternity ,moze sie wyrobie ahahah i pojde :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 no dalej dalej nooo .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 sypana ale z expresu hehehe bo bym pluc musiala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach