Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 tak nosidelko,pieluszki i kaszka byly w komplecie z lalką no i u mnie dzis tez rosół...ide moze wstawie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Izunia dla mojego warzywa to jak trawa hehehe Pestka to nastepnym razem sprobuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 moj sie juz gotuje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugolina fatum cię dopadło dla twojego warzywa jak trawa? a jeszcze jak zielone..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Izunia dzieki nie no sama zupa by sie w zyciu nie najadl ! Chlop potrzebuje porzadnie zjesc a warzywka-czytaj trawa;) to dodatek do porzadnego obiadu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 heheh no ta moj bedzia mial do zupy biala kielbaske gotowana .. bo ta zupke to on polkne i nie ma hehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 ale nam się tu obiadowo już zrobiło,a dopiero 11 godzina jest ale my jesteśmy zorganizowane dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 eeejj no za godz bedzie juz moj M i bedziem wcinac hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 u mnie obiad później jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 u mnie pozniej tez jakby mam 2 obiady w ciagu dnia .. na przerwi i na koniec pracy i szkoly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 lalka jest super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 aaaaa moje uczulenie znika .. prawie zniklo calkiem .. bo tym kremie taka fajna mam skore teraz :) .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 stronkowe Pestka to super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka a widzisz :) nie dość,że uczulenie zeszło to jeszcze zyskałaś skórę jak pupcia niemowlaka! a tak się broniłaś przed nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 :) serca nie macie - tyle od rana ! a ja dziś pogniłam dłużej w łóżku bo nas zima zaś zastała i szkoły zamknięte :P idę poczytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 wlasnie ktos kogo mam zablokowanego chcial jebnac mi spama hehehhehhe i to z 3 numerow hihi .. ni chujutki nie ma mowy hehehhehe zaraz wam posle jak to wyglada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka no widzisz pomoglo no i teraz ta gladka skora mmmm:D no u mnie jak u Pestki dwa dania jedno teraz a drugie pozniej hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity znowu atak zimy? u mnie odwilż.....ale taka znośna,bo jakoś brei na chodnikach nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ktos z 3 numerow .. ciewe kto mnie tak nie lubi hhhahahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity:) Pestka ide sprawdzic poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 a ja za Wami nie nadążam :P poczytam potem jak się na chwilę zatrzymacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 a u mnie deszcz pada:Oale moze sie wreszcie ten snieg roztopi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity ja zaraz zwolnie hihi bo bede po mala jechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 jo tyz bo pojde jesc hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pesta to smacznego:) ja tez bede jesc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 kurwa i znow az mi sie gg wylaczylo .. ktos chyba jakis niedojebany no kuwaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 osz kurde no ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka zróz śledztwo to się dowiesz kto to taki....ty przecież potrafisz z tymi swoimi tajnymi programami szpiegującymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 wywalilo mnoe z gg buuu ale mam numer hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka hihi to teraz dowal na calego:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach