pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 nono bo o czyms :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 no kuwa fatum .. albo fux albo nazwijcie to jak chcecie hhahhahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 rzucaj Izunia rzucaj :) boszzzz ja dalej ja zajadam .. hihii a potem bede mowic jaka to ja grubaa jestem bueheehehheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 to masz zamiast kwiatka pół sałaty lodowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 teraz to se mozesz naskoczyc i obtoczyc :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 hahahahaahahhha Izunia bueheheheh to nie do ciebie hahahah a za salate dzieki hahahaahaa ale to wyglada bhhheehheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 nosz kwa chyba telefon przesialam:P przeszukalam torbe,kieszenie i nima dzwonilam ze stacjonalnego i dupa jedyna nadzieja ze u mojego w samochodzie zostawilam Pestka jak go znajde(o ile znajde) to wysle na bank smsa a jak masz darmowe to wycisze tel i bede z toba na lekcji pisac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka ale Wam to wyszlo hehehe ok to wreczam hehe w koncu tez zielone:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 nosz trafi mnie jak tel przesialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity gdzie juz zniklas??????????????????? Pestka a masz nr tel Izunii? ona ma moj nr wiec mozesz sprawdzic czy ty masz wlasciwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 oj jak chcesz to mogę troche koło ciebie poskakać ;) Hugolina to może zadzwoń do swego niech sprawdzi czy w samochodzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugolina nie umiem tysiąc postów na minutę napitalać Pestka masz [sałatę,ogórka ,pomidora i co tam jeszcze lubisz w sałacie] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 no jeszcze nie moge bo w szkole siedzi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 ja to mam dar do gubienia kluczy i telefonow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe nawracamy sie:D;) z ziola przeszlysmy na trawe hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugo lepszy taki dar niż żal.com ;) jak to co niektórzy mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 aaaa tak w ogóle ! mojego nr nikt nie chce ??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 heheh :D mam jeszcze pare darow ukrytych;) ale praktykuje je tylko z intruzami:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 ja chcę!!!!! jak gadulec zadziała to mi prześlij,proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity ja Twoj nr mam-chyba ze zmienilas hihihi no ale tel nietP: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka hehe z Izunia i Eternity szybko pomozemy Ci wykorzystac te darmowe minuty hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 nie wiem czy działa to gg - niby mi pokazuje mój status jaki ustawiłam ale cała reszta na czerwonooooooo Hugo nie zmieniłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ja tez chce ahhahahahha .. tylko co ja bede dzwonic?? jak i z kompa tyz mogie ahahaa .. dzieki za salate ogorki pomidory .. lubie papryczke , fasole fioletowa .. i wsio co sie naaje ahahhahha Izunia hahha hop hop hhahahaha Hugo daj na luzzz nie bede dzwonic jak bedziesz w szkole .. u nas tez nie mozna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity wyslalam Ci cos na gg-wiec sprawdz hihi no widzisz mam Twoj nr hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 taaa te minuty sa tylko w BE hihihihi ale za to do wszystkich sieci :) a gg nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka zadzwonisz jutro hihi ale smsy moge pisac hehehehe pol klasy z nudow smsy na lekcji wysyla hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 nic nie widzę na gg do Ciebie też wysłałam próbną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 gg dalej zdechłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 a żeby było śmieszniej to teraz dopiero zobaczyłam kilka postów których wcześniej nie było kafe też odpierdala ale z tym się nie dziwię-tyle oszołomów tu siedzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 aa to tylko ja sie zalapalam na promocje hihi no jest jeszcze Ciastek i Mindy zadzwon do niej i ja opierdol ze sie u nas nie pokazuje hihi Eternity nic niemam od Ciebie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach