hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 wrocilam:) mala wrocila zaldowana reklamowkami hihi ale narazie bedzie z nia troche spokoju hehehe wpadlam tylko do 2 sklepow JBC i Oliviera i juz mala ubrana Euforka ojoj a gdzie jej ukradli? bym niewiem co takiemu zrobila ! Najgorsze ta dokumenty-trzeba wszystkie od nowa wyrabiac:( a o polskiej policji to lepiej sie nie wypowiem-bo i tak mnie zagwiazdkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 a ja ogladalam z moim W ale do polowy ten film:"Niezwykly przypadek Benjamina...."co sie urodzil stary i robil sie coraz mlodszy powiem szczerze ze nie dosc ze trwa prawie 3 godz. to na dodatek troche nudny fabula ciekawa...pomysl tez...ale za dlugi i monotonny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 w sklepie z ciuchami ja okradli :( juz sily normalnie nie mam a jeszcze wczoaj dalam jej kase i wszystko oczywiscie w portfelu.... dobra wiadomosc to taka, ze z citroena dzownili na sobote jestem wstepnie umowiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 tez ogladalam ten film, tez mnie przynudzal, dopiero potem ciekawy sie zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 ja pierwsza czesc filmu przespalam a druga mi sie podobala Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Martoszkahihi Euforka pamietaj ze ten co ukradl sie nie wzbogaci a kiedys straci podwojnie ja bylam teraz w sklepie to torebka na ciuchach lezala luzem-a ja mala przebieralam,jakos u nas bezpieczniej-choc tak do konca nigdy niewiadomo:Ptrzymam kciuki az do soboty-moze sie uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Ciastek:) a ja niewidzialam hihi jak zwykle zreszta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Martoszka zamierzam się na ten film :) Hugolina gratki za udane zakupy :) mała teraz niech pokaz mody zrobi ;) Euforka oby się tej pindzie co ukradła gorzkim bekiem odbiło ! fajnie że chociaż z autem dobra wiadomość :) idę się ubierać , nie chce mi się zapitalać tam ale w domu zaraz zasnę normalnie i jak mus to mus tylko sklepów żadnych po drodze ani w okolicy (znaczy się jest jakiś co hindus prowadzi ale z łaszkami jak z targu :P i apteka hahaha ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 mam nadzieje, ze tak bedzie powiedzialam mamie, ze ta zlodziejka wraz z portfelem ukradla jej wszystkie problemy finansowe ... juz ja poczaruje jeszcze mama teraz na bezplatnym urlopie bo w pracy pracy nie maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 widzialam tez dla siebie czarna skore hihi i tak sie kolo niej krecilam hihi ale czasu mialam malo-jutro pojade to przymierze Eternity milego spacerku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Euforka czaruj i najlepiej zeby wpadla Ci w rece ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 uciekam do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 ojoj...... Euforka przykro mo z powodu mamy ale pierwszy raz słyszę,żeby trzeba było czekac ze zgłoszeniem przestępstwa???? rozróbę trzeba było zrobić i spytać,czy jak do 16.30 ktoś tego dowodu użyje to oni przejmuja odpowiedzialność włośnie w razie jakiegoś kredytu albo cuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugolina będziesz sms-y do Pestki na lekcji puszczać ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 dziś miałam zakupy z prezentem :) skończyła mi się kawa - do kawy puszka gratis krem do rąk się skończył - pomadka do ust gratis tylko do balsamu po kąpieli nic nie dodali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe to pestka miala puszczac sms-y przecie to ona ma darmowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 moj M byl u lekarza i okazalo sie ze ma grype iii jutro wolne hahahhaha .. niezle niezle hihihi taaa za ten portwel jej sie beknie .. pamietaj euforka ze ja niedawno zgubilam portfel i ciastek tez .. wiec emocje i wkurw byl ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 taaa miala ale ni mam tel bo jak pamietam Hugo zmienila i nie mogla sie z ciastkliem skontaktowac heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 grypa u faceta to STRASZNA choroba ;) no ale może nie będzie umierający... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 no ja zaraz na aerobik trza spodnie dresowe wyciągać hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe wiesz on sie trzyma jakos tylko glos stracil ,i kaszlal cala noc.. az dziwne ze dostal zwolnienie hihi , bo nasz lekarz to firmowy jakby i jak robota je to nie daje zwolnien hihi ciastek gadaj cos nie?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Martoszka pewnie już w dresach pomyka Ciastek nawijaj co robiłaś jak cię nie było!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ide zassam losty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 niee jeszcze nie ale teraz juz ide naloze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 u mnie się zassało 37% właśnie hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 już my się też postaramy zaczarować żeby złodziejowi się bekło ;) Izunia dzień gratisów ? :) Pestka lecznicza dla męża ;)niech zdrowieje ale breja na dworze :o dopiero jak weszłyśmy na główniejsze ulice to się okazało -przez okno to inaczej wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 przekarze :D mi jakos wolno ssie .. dziwnee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity no jakoś tak wyszło z tymi gratisami :) Pestka mi dziś w ogóle cały dzień net muli....o gg nie wspomnę :O chociaż teraz ciiiiiiiii jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 a w ogródku już cała rodzinka bałwania stoi :D laski zostały jeszcze jak wróciłyśmy i dotoczyły jutro trzeba sfocić ,dziś za ciemno już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 już jest rodzina bałwanów......uważaj bo jutro może się okazać,że pojawiło się nowe bałwaniątko ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach