pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 NIE DZIALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HHAHAHAHAHHAHH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 dobrze ze moder oczyszcza smieci z topiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 to jakieś do tyłu jesteście bo są promocje na cały świat i w kosmos jeszcze :Pnormalnie na marsa się dodzwonisz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity przeszla wiadomosc od Ciebie na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugo :D:D:D:D tylko w sumie taka promocja to gadać byle gadać ? ewentualnie o tym że jak patrzę przez okno w salonie to śnieg sypie z prawej do lewej a w kuchni już z dołu do góry :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 od Ciebie też dostałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 i juz mi gg zdechlo hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe dzieki za salatebede podjadac pozniej w szkole;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugolina masz lodową ja nawet nie zauważyłam że gg zadziałało przez chwilkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Izunia dzieki hihi ja moge wreczac pekinska bo mam w domu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 mi plumknęła wiadomość od Hugo to zauważyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 pekińską to ja poproszę :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 dupy nie zalata hahaahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe dzieki za slatate hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity[salata pekinska] hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 [krop sla] buehhehhehheh dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hahaha po tygodniu bede wazyc jak piorko hihi po tych salatach hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 taaaaa bedziesz mleko dawac jak krowa hahahahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 hahahahahahaha muuuuuuuuuuu :D właśnie dzieci spojrzały na mnie podejrzliwie że się śmieję sama do siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 to ja idę sałatkę zrobić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 sałata sałatą,ale do niej coś konkretnego trzeba dodać podobno jest swietny przepis na sałatkę z pekińskiej właśni,piersi kurczaka i........uwaga..........zupki chińskiej!! na razie słyszałam o niej,ale jeszcze nie próbowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 nie sama do siebieino do nas hahahhhaah ..... mnie nikt nie widzi ale dobrze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 nooooo mięcho musi być !!! w ostateczności feta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 salatki z makaronem z zupek sa pycha sama jadlam taka .. genialnaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe no ja tez jeszcze sama jestem muuuuuuuuuuuuuuuu hahahahaha oj zapomnialam kot tyz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 dajcie jakis przepis to wyprobuje poki ta salate mam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ja ni mam przepisow mnie nie pytaj .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 muuuu :D ja to wogóle mleko zacznę dawać bo \"na sucho\" też lubię zjeść bez dodatków :D z tym makaronem niezły pomysł - ale chyba nie muszą być konkretnie z tych zupek ?u nas można osobno kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Izunia dawaj przepis hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 taaaaaaa muuuuuuuuuuuuu mozna osobno ale chodzi o taki specficzny wlasnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach