Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 przepis mi podano....ino sałatki nie pekińską kroisz w kosteczkę filety pokrojone w kostkę smażysz na patelni z dodatkiem tej torebeczki z przyprawami z zupki (tłuszcz nie) na koniec prażysz jak najdrobniej pokruszony makaron na suchej patelni,jest dobry jak się zrobi złoto-brązowy łączysz to wszystki i dodajesz trochę majonezu podobno pyszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 a ja myślę że można samemu pokombinować z taką sałatką , bez przepisu - wrzucić wszystko co smakowo będzie pasowało i nam smakowało i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Izunia dziekijutro zrobie eksperyment hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 oooooooo przepis już jest :D a ja sałatę poproszę ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity[salata pekinska] heheh ja mam pl zupki hihi bo te belgijskie jakies nie smaczne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity masz sałatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 jade po mala i na maly shopping;) wszystkie bluzki jakos za krotkie sie zrobily na nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 heheheh co zabolalo?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 udanych zakupów Hugolina :) my nie mamy komu i czego zazdrościć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugolina baw się dobrze na zakupach!! eeee...a mnie się zdaje,że pomarańcze pomyliły po prostu topik,nie ten adres!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 buhehehe taaaa czego tu zazdroscic?? wymien choc jedna rzecz ktora by ktoras z nas chciala miec ???? a ktora ty masz .. hihihi NIC poprostu NIC ... ide zapalic i tyz lece po mala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 a ja nie muszę dziś lecieć :D no , przynajmniej do szkoły , potem idziemy na szczepienie a moje dziecko się cieszy że będzie kłute :D \"bo będę zdrowa\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 oooo...i nie ma pomarańczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 pomarańczowy to gorszy kolor - nie pasuje to się usuwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 śnieg zaczyna znów sypać :o i oczy mi się ciężkie robią kawę szatana trzeba zapodać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 u mnie odwilż na całego!! a po kawę to dopiero muszę jechać,bo się skończyła :O Eternity mówisz,że co rude to wredne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 no wredne ,wredne ,mówią że i fałszywe :P kawusię mężusio kupił do południa na zakupkach :) zapodam wirtualną zanim kupisz ;) c :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 dziękuję ślicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 jakas pizda okradla moja mame ukradla jej kase, portfel, dokumenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 boziu co tu sie dzialo wnioskując po postach byla chyba pomaranczka czy co hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Euforka :( poblokowałyście co potrzeba ? karty itd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 euforka no szok :O są jednak ludzie i taborety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 inne dokumenty też chyba można zgłosić ,na przykład dowód osobisty - ma swój numer przecież i też można zastrzec że nieważny już Martoszka no trochę się działo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 bylysmy w urzedzie miasta na policji i wiecie co nam powiedzieli - ze mamy zadzwonic o 16:30 i on nam powie czy moze juz przyjac zgloszenie czujecie????? popierdolilo ich mama teraz poszla i siedzi na komisariacie i czeka... co za kraj naszczecie zadnych kart nie miala!!! ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 no z tymi portwelami niech go chuj no ... moze ktos wyrzuci kase wezmie .. nie kazdemu dokumenty potrzebne .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 no portfela tez szkoda czerwony, prawdziwa skora, prezent ale teraz zeby na raty niczego ktos nei wzial kredyt ciezko dostac ale raty w sklepie raz dwa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 a dowod i tak nowy juz trzeba wyrabiac bo zgloszone w urzedzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 a to jak z zaginięciem trzeba odczekać ileś godzin ???? matko toż przecież wciągu pół godziny ktoś może użytek zrobić z dokumentów dobrze że kart nie było , dowód się wyrobi szkoda kasy i zachodu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 kuwa f .. mialo byc .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach