Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 ja najczęściej z paryżanki albo bagietki robię,więc mi po kilka wychodzi z jednej patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek taki sosik to ja robię też do sałatek itp - tylko daję łyżkę śmietany i łyżkę majonezu pyyyyychaaaaa ! hehehe zaraz sobie grzanki zorganizuję bo mi jęzor lata :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 hehehe eternity masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Eternity to masz sałatę do tych grzanek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 ide,legne se :p,giry mi napitalaja jak nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 dzięki :) ja sobie giczki wyciągam na pufkę ;) zmieniłam ulubione miejsce do wysiadywania z lapkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek miłego odpoczynku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 ja kupuje gotowe bulki ahahah wygodna jestem :P to sa dlugie bagietki i one sa ponacinne w paski i w srodku maja wlasnie takie maselko z czosnkiem lub przyprawami jakie chcesz :) 20 min w piekarniku i ju :) pycha .. nawet Didi sie zajada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 [krop sla] dla eternity :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Pestka takie u nas też są :D z serem i ziołami też (też lubię ) tylko one czasami niedokładnie posmarowane i za mało to wolę sobie własne zrobić;) nawalę sobie wtedy duuuużoooo :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 dzięki :) mam nadzieję że to sałata a nie jakieś inne coś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Pestka takie też czasem kupuję...nawet nie muszę do piekarnika wkładać,bo czasem uda mi się kupic gorace :) ale one sa mniej czosnkowe niż te,które ja robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 jo salata hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 ech serio idę coś wszamać :D dzieci sobie same już porobiły kanapki ale nie będę ich wykorzystywać żeby i mamie zrobiły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 jo kupuje zamrozone .. nasmaroane sa spoko sam raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 ja wsowam platki z mlekiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 a macie takie coś jak nesvita? to są płatki owsiane od razu z mlekiem i do tego smakowe,wystaczy taką saszetkę wodą gorącą zaleć i poczekać 3 minuty,najlepsze są z jabłkiem i cynamonem,mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 leeee gadasz .. nie znam hihiihh ja se teraz kupilam te platki niby odchudzajace ahahha specjal K czy jakos tak hihi ... calkiem dobrze sa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Nestle to robi....jak nie lubię żadnych płatków na mleku tak to mi smakuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 wiesz moze i gdzies sa ale ich jesazcze nie odkrylam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 jak ci wpadnie w oko to weź na spróbowanie,to jest w takich małych saszetkach - jedna porcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 oki jak mi wpadnie to wyzme :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3985231&start=30 hihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 podobno jak Polak głodny to zły a ja zjadłam co nieco a i tak się wkurwiłam pinda jedna w dupe kopana mnie wkurwiła nie trawię takich ludzi co to u innych zobaczą ździebełko w oku a u siebie belki nie dojrzy dupe potrafi obrobić o coś a nie widzi że sama nie lepsza kurwa mać a tak to ę ą zasrana jedna bladź nooooooo sorry ,musiałam .......ale i tak w miarę cenzuralnie jak na mój nastrój obecny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 wybaczam ahha i podzielam .. w dupe kopana hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 ale teXT masz nie kiepski hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 jak mi wqrw nie przejdzie to może być gorzej z tym textem się kafe zawiesi od takiej łaciny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 hahahah not o sie zawiesi .. ja tam przeboleje mamy jeszcze skypa nie?? i konferencje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 nooooooo :D ewentualnie porzucam rzutkami do celu :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 who cares .. ?? !! powiedz ... kto by sie gownem przejmowal?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach