Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 a balkon się liczy czy nie? duży jest,nawet można sobie co nieco w doniczkach chodować i można się poopalać i poranną kawke wypić przy stoliku chcę lato!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek to masz szczęście,bo podobno niektórym to się grzyb rzuca................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek sprawdź dobrze ! podobno od tego się robi !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Iza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Eternity pobiłaś mnie,masz lepszą rezydencję bo ja nie mam pomieszczenia na lodówkę......moja w kuchni stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 ach jo i ja mam tarasisko hahhhahaa ciiiiiiiii moj stary dzwoni do Mindy ..; hihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 podobno, nie podobno..........ale........skoro jak ktos tak twierdzi to wie z autopsji ,nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 a czego Twoj stary od Mindy chce????????zboczony jakis no Ty to masz tarasisko ,ja pierdykam ,moje cale M2 to jak Twoj taras :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Eternity dzięki za sałatę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 przegrywam i tak z tarasem :P dziwne tylko Ciastek że jednym sie robi a innym nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 wiesz no,zwidy,omamy i te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 czyli najlepszą rezydencję Pestka ma ale trzeba ją wypytać czy np nie wynajmuje pokoi ;) bo wtedy przegra w przeliczeniach ludż na m kwadratowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 a nie wiem pogadac mu sie zachcialo hahhahaah :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 hahahah a co chcesz pokoj??? z widokiem ?? taaa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 i co,pogadal? czego sie dowiedzial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 gada gada toz on tezma 2009 min hahahahahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Pestka to zależy jaki metraż i ilu osobom byś wynajęła,bo ja tłoku nie lubię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 cholera pewnie tak czy siak przegram (nawet z pokojem na lodówkę :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 jednej osobie hahhahaha ja tez nie lubie tloku hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 ale tylko na base, a Mindy ma base???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 heheh ja musze obliczyc ile moj ogrod ma:P i pomieszczenia ze schodami policzyc hihi za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 u nas WE WIOSCE jest aka jedna z ojcem tu przyjechala ... jebala sie z kim popadnie teraz nie wie z kim w ciazy .. to dopiero tragedia ... bardzo madrego ma ojca pchac ja miedzy chlopow do chalupy a ojciec jej gania teraz jednego zeby sie przyznal .. hhahahaa bo najmlodszy hihih i ni zonaty hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 pochrupię sobie ta sałatę,dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 to tatuś wynajmował pokoje? u nas tak biedni studenci mieszkają,dla oszczędności wspólnie wynajmują chatę i mieszkają na kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 ale to samym chłopom wynajmował? i pewnie się cieszył jakie to ta jego córka powodzenie ma.....tylko skutku ubocznego nie przewidział hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 hehehe pestka "u nas we wiosce" buhahaha ide pomieszkac w swoim M2 z kotem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 osz w mordkę! ogrodu też mam kawał przecież ! :P tatuś gania najmłodszego i wolnego a się okaże że to jakiś żonaty sobie ulżył z tęsknoty za żoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek wszak ty jeszcze rybkę masz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 nie no on i miesakaja razem jako koledzy z pracy .... a ona do papasa przyjechala .. tyra ja gadam z Mindy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 ale macie radochę z tych darmowych minut :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach